SKIFT DENNE INDSTILLING FOR AT FÅ 10.000 GRATIS ROBUX

Jeg fandt for nylig ud af, at især mine forumsider indlæses langsomt (det føles ikke som det for mig, men googles webmasterværktøjer nævner 5'er og mere).

Jeg spekulerede på, om dette kunne være fordi brugerens avatarer? Avatarer er ikke hostet på min hjemmeside, og nogle brugere har animerede gifs eller unødvendigt store billeder (> 250 KB).

Ville det være en god ide at ikke indlæse avatarer, når en søgemaskine besøger mit websted? Jeg ved, at de så mangler fra Googles cachelagrede sider, men vil det fremskynde mit websted og måske forbedre min sides placering?

  • 1 Jeg har haft dette problem tidligere, vi endte med at bare forbyde animerede gifs og indføre en størrelsesgrænse som @ johnconde antyder. De langsomme sidebelastninger skadede os faktisk med brugerne mere end søgemaskinerne.
  • Jeg ville ikke betjene sider uden avatarer, mens du ikke gjorde det for at prøve at narre googlebot for at øge din placering som BMW i Tyskland gjorde, hvilket var at cloacking hvad du laver, er efter min mening ikke du ville blive forbudt. Hvad du skal gøre som @toomanyairmiles antyder, er at sætte grænser for avatarstørrelsen. Måske overveje at integrere med Gravatar og lade dem håndtere grænserne

Hvis du skjuler disse for søgemaskinerne, risikerer du at blive forbudt til tilsløring. Tilsløring er, når du serverer forskelligt indhold til søgemaskinerne med det eksplicitte formål at manipulere dine placeringer, hvilket er nøjagtigt hvad du ville gøre ved at skjule disse fra søgemaskinerne.

Hvis disse avatarer er så store og skader din sides indlæsningshastighed, så skader det også dine brugeres oplevelse, ikke kun søgemaskinerne. Du bør overveje at håndtere det virkelige problem, som disse alt for store avatarer. Gør det til en regel, at avatarer kun kan have en bestemt størrelse eller mindre og blokere for alle, der er for store. Så vil både dine brugere og søgemaskinerne være lykkeligere med dine forumsider.

  • Nemlig. Tilsløring er den absolut forkerte måde at gå på, hvad der i sagens natur er et brugbarhedsproblem. Du bør altid være mere bekymret over dine menneskelige brugeres brugeroplevelse, ikke søgecrawlerens brugeroplevelse. Når alt kommer til alt er Google kun interesseret i, at websider indlæses langsomt, fordi de ikke vil sende søgere til langsomme websider. Så dette er virkelig ikke anderledes end andre tilsløringsteknikker, der også forsøger at præsentere en mere lokkende version af en webside til søgemaskiner end hvad brugerne faktisk får, når de klikker på linket.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?