Sådan ordnes manglende teksturer til Garry's Mod (2019) (100% garanteret!)

I dag ofte, hvad der blev opnået med en tag er nu færdig med noget som en

med et CSS-baggrundsbillede indstillet ved hjælp af en CSS 'sprite' og en offset.

Jeg spekulerede på, hvilken slags effekt han har på SEO, så effektivt vi mister alt attribut (som er indekseret af Google) og sidder fast med attributten 'title' (som så vidt jeg forstår ikke er indekseret).

Er dette en væsentlig ulempe?

CSS sprites bør kun bruges til dekorative elementer af denne grund - brug for elementer, der er specifikke for en side, og brug sprites til dekorative elementer, der ikke er sammenhængende relevante for det præsenterede indhold.

Hvis du har brug for et knapbillede til dine navigationselementer, er det meget mere fornuftigt at tilføje billedet som baggrund på navigationslinket i stedet for markering som denne:

 Home Button Home 

(dvs. hvor som helst billedets indhold er overflødigt med tekstindholdet på siden eller billedets indhold bedst kan beskrives som "dekoration")

Som en ekstra bonus ved at adskille webstedsskabelonelementer som sprites, vil du senere være i stand til at ændre websteds "hud" ved at ændre typografiarket i stedet for at overskrive de gamle designbilledfiler eller omskrive al din HTML-markering.

  • Jeg er enig med dine punkter og vil tilføje, at et af de vigtigste formål / fordele ved sprites er deres hurtigere belastningshastigheder for den samlede ydeevne på stedet. Hurtigere sideindlæsninger FORSLAGES til at hjælpe med SEO-placeringer, så jeg synes, det er et spørgsmål om det rigtige værktøj til det rigtige job.
  • @ digit1001 - indlæser bots som googlebot virkelig alle de ressourcer, der er knyttet til en side?

Du kan bruge tags med CSS sprites:

description of image 

sprite.png kunne være en 1x1 gennemsigtig pixel komprimeret til <50 byte.

Stil:

#someSprite { width:74px; height:38px; background:url('/images/sprites.png') left 0px top 84px; } 

På den måde får du ydeevneoptimering fra sprites - og beholder din alt tags.

  • Jeg er temmelig sikker på, at hvis google kan komponere en søgemaskine med komplekse processer for at rangere og indeksere 30 billioner sider, kan den registrere 1x1 pixel alt-påstande.
  • 1 @Ricky B Det er ikke, om de finder det, men hvis de bizarre straffer dig for det, hvilket ville være underligt, da de ville straffe dig for at reducere sidens indlæsningstid og antal anmodninger, hvilket er noget, de har tendens til at opmuntre :)

Det alt tag er overvurderet. Jeg tror for mange mennesker går ud af deres måde at sikre, at de har alt tags på deres sider. Jeg tror ikke, det gør ondt for dig at ikke have en. Det er bare et spørgsmål om at sikre dig, om du har en img, du har en alt tag tildelt det.

Jeg tror, ​​at indlæsningstid og webstedsydelse har en større indvirkning på SEO generelt end alt tags gør, og for hver billedanmodning eller HTTP-anmodning vil webstedet blive langsommere. Formålet med en CSS sprite er at hjælpe med at minimere disse anmodninger og at fremskynde din sidens indlæsningstid.

  • 5 Den alt tekst bruges også af skærmlæsere. Jeg tror, ​​du måske har en anden opfattelse af alt-tekst, hvis du var blind.

Jeg har tendens til at bruge sprites til dekorative ikoner, de har intet at gøre med siden som helhed, så for SEO er det fint i så fald. Ethvert sæt billeder, du har, der alle har de samme dimensioner, som ikke bidrager til sidens betydning, er gode kandidater til CSS-sprites.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger