Hvad ved vi om Lazada Redmart, Eatigo hack Part 2

Som du kan se bruger jeg mit rigtige navn på alle StackExchange-websteder inklusive stackoverflow.com.

Givet en uspecifik tidsperiode, er det muligt for min helt egen personlige blog at konkurrere med ethvert StackExchange-websted? Jeg kan virkelig godt lide, at min personlige blog skal være sideplacering og ikke behøver at ændre mit navn, dvs. på Stackoverflow.

Tilføj et link til din personlige blog fra din brugerprofil - dette link markeres med forholdet "mig" og skal bidrage til en forbedret placering for dit personlige websted, når folk søger efter oplysninger om dig.

Det ville heller ikke skade at udvikle andre links til dit personlige websted - overvej at oprette en Google-profil.

Og når du har en bestemt rang, vil linket i din profil til din blog ikke længere blive markeret som nofollow.

  • +1 Godt der - Jeg regnede med, at Henriks rep på 6275 @ StackOverflow ville være tilstrækkelig, selvom han skulle holde sig et stykke tid for at se en lignende effekt her @ Pro Webmasters
  • FYI: Den hårde grænse for en ikke-ikke-følg-ref er 2000-omdømme

Profilsider i sig selv har ikke en tendens til at bære meget vægt, så du skal være i stand til at overgå dem alle med din personlige blog temmelig hurtigt. Jeg kiggede gennem de første par sider med resultater og så kun profilfortegnelser. Ud over at linke alle disse profiler til din blog og få andre links, kan du se på indholdet af din blog, ofte ved at bruge dit navn, da domænet giver dig et nøjagtigt matchende domæne, som hjælper dig med at rangere, men du vil også have for at sikre, at der er indhold, der bruger dit navn på webstedet, så søgemaskinerne ved, at det handler om dig. (Dette lyder som sund fornuft, men du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker der har sider om sig selv og aldrig bruger deres navn en gang i indholdet).

Mit personlige sted overgår alle andre profiler, jeg har på Internettet, herunder SO. Så svaret på dit spørgsmål er ja.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?