Sådan omgår jeg ikke en robot Recaptcha på Chrome! | Hvordan man fjerner Jeg er ikke en robot Captcha

Jeg bruger "Invisible Recaptcha" og i administratorkonsollen for recaptcha kan jeg downloade en CSV-fil med statistik om recaptcha-brug. Jeg har svært ved at forstå, hvad hver kolonne betyder:

Dette er min forståelse, men hverken værktøjstip-header [*] eller FAQ bekræfter min forståelse. Kan nogen hjælpe mig?

 • ingen CAPTCHA'er: reCaptcha JS er indlæst, men der har ikke været nogen kontrol for at finde ud af, om brugeren er menneske eller robot.
  • Eller er Captcha-testen udført, men intet visuelt puslespil er blevet mislykket?
 • Bestået CAPTCHAs inklusive noCAPTCHAs: nb af test, der er blevet udført og lykkedes: nogle viste et visuelt puslespil, andre ikke ('inkluderet noCAPTCHAs')
 • Mislykkede CAPTCHA'er: brugeren opnåede ikke at svare på det visuelle puslespil (han klikker uden for det reCaptcha visuelle puslespillag, og det lukkes? Eller antallet af opkald til serveren / bekræft, der returnerede en fejl?
 • Samlede sessioner: antal sessioner med en side med denne reCaptcha (JS indlæst?)? Eller antal Captcha-udfordringer? (du kan nulstille og udføre Captcha flere gange på samme side). Bemærk, at 30/01: 25 sessioner og alle andre kolonner er nul.
 • Bestået sessioner: hvad er forskellen med kolonnen 'Bestået CAPTCHAs inklusive noCAPTCHAs'?
 • 'Gennemsnitlig svartid (sekunder)': den tid brugeren har brugt i det visuelle captcha-lag? Eller tidspunktet Google besluttede mellem noCaptcha og visuelt puslespil? Eller tid til at indlæse JS-biblioteket i starten?

Er der nogen, der har en bedre forståelse?

[*]: Tekst til værktøjstip-overskrift

Dette diagram viser, hvor mange gange en bruger eller bot bestod eller mislykkedes en individuel CAPTCHA-udfordring på dit websted hver dag. Det mislykkede tal betyder ikke nødvendigvis, at brugeren ikke til sidst løste udfordringen. Det viser også, hvor mange gange der ikke blev vist CAPTCHA, efter at nogen havde klikket "Jeg er ikke en robot." noCAPTCHA-metrics er kun tilgængelige for websteder, der bruger V2 API.

 1. Ingen CAPTCHA'er svarer til afkrydsningsfeltet "Jeg er ikke en robot" captcha-alternativ:

  Dette er kun tilgængeligt, hvis du bruger Recaptcha v2. (Hvis din Captcha blev konfigureret inden oktober 2014, er chancerne for, at den er udfaset og ikke inkluderer No CAPTCHA).

 2. Bestået CAPTCHA'er inklusive noCAPTCHAs afspejler, hvor mange captcha-tests der lykkedes.

 3. Mislykkede CAPTCHA'er afspejler det samlede antal captcha-tests, der mislykkedes som bekræftet / indsendt til serveren (årsager til fejl inkluderer faktisk at klikke på de forkerte billeder, skrive den forkerte kode, men kan også omfatte fejl som følge af beskadigede data, der sendes eller en forkert API-nøgle pr. listen over fejlkoder nederst på siden Bekræftelse af brugerens svar.

 4. Samlede sessioner afspejler alle dine anmodninger / forbindelser til Recaptcha-tjenesten. Hvis en bruger vælger at genindlæse hele siden eller nulstille den enkelte captcha på siden, tæller disse også som nye captcha-sessioner. Det inkluderer også enhver usynlig recaptchas, hvor regelmæssige besøgende kan omgå at skulle udfylde / deltage i en recaptcha på grund af cookies, der er gemt i deres browsere fra deres sidste besøg. Der anmodes stadig om en session, men en captcha bliver muligvis ikke præsenteret for dem.

 5. Bestået sessioner afspejler alle vellykkede Captchas og de regelmæssige besøgende, der har omgået behovet for at bekræfte med captcha.

 6. Gennemsnitlig svartid (sekunder) afspejler rundturstiden mellem Google, der serverer recaptcha på din side, og modtager en indsendelse til bekræftelse. Det påvirkes af netværksforsinkelse såvel som en bruger, der tager sin tid til at svare.

 • Jeg bruger "Invisible recaptcha": det samme uden captcha men uden afkrydsningsfeltet recaptcha. Jeg redigerede mit spørgsmål.
 • De usynlige captchas tæller stadig som "Ingen CAPTCHAs". Google siger bare, at de ikke viser brugeren et puslespil.

Ifølge https://www.google.com/recaptcha/intro/invisible.html

Siden lanceringen af ​​No CAPTCHA reCAPTCHA har millioner af internetbrugere været i stand til at attestere, at de er mennesker med et enkelt klik.

Så no-captcha er hvor du får noget som dette:

Ikke sikker på, hvilken kategori der er den jeg ser sjældent "klik på alle billederne med en bil".

 • Det ser ud til, at de beståede og mislykkede kolonner inkluderer optællinger af bilversionen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger