讀 前 警察 心聲: PPRB = RTHK?

Jeg er ved at starte et websted, der giver slutbrugeren mulighed for at blive advaret, da deres bus godkender stoppestedet. Det eneste problem var, at dette er lidt dyrt, da jeg betaler ca. 5 cent pr. Alarm. Jeg tænkte, at hvis jeg tilføjede en kort besked, der lignede "bragt til dig af acme co" i slutningen af ​​meddelelsen, kunne jeg muligvis få dækket omkostningerne uden at gøre min service til en betalt.

Enhver kender nogen sms-annonceselskaber, eller hvordan man kan gå til at finde en. Google har svigtet mig, sandsynligvis på udkig efter den forkerte ting.

Det eneste ikke-sketchy SMS-annoncenetværk, jeg kender til, er 4INFO. De har også et program kaldet AdHaven Mobile, men jeg er ikke sikker på, hvordan det adskiller sig fra deres annoncetjeneste for udgivere.

Twilio koster $ 0,01 pr. Besked (ikke-USA er i privat beta).

Med hensyn til annoncer googlede jeg bare SMS-annoncer og fik en masse virksomheder, der sælger reklame. Måske komme i kontakt med nogle få af dem og spørge dem.

  • Jeg bruger twilio, men det er 2 cent ind og to cent ud. Hvilket gør 4 cent. Jeg fandt mange virksomheder, der solgte SMS-annoncer, men jeg havde problemer med at finde en, der ville lade mig tjene på annoncer.

Jeg ved, at dette svar er sent med et par måneder, men bare hvis du stadig ser eller en anden finder dette spørgsmål ...

Tjek Inuvi, og kontakt os, hvis det ser ud til, at vi kan hjælpe.

Her er nogle måder, hvorpå Inuvi adskiller sig fra 4INFO:

  • Vi leverer kun en annoncetjeneste til udgivere (og mobiloperatører).
  • Vi tilbyder ikke den fulde SMS-publicerings-, leverings- og reklameløsning, som 4INFO tilbyder.
  • Vi opererer globalt.
  • Vi har et lavt minimumsforbrug til annoncører.
  • Vi opkræver ikke et opsætnings- eller servicegebyr til udgivere og mobiloperatører.

Forresten, hvis nogen er interesserede, her er Inuvi-bloggen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?