Undertale the Musical - Snowdin Carol (Old Version)

Så jeg har den vigtigste statiske side på en server (f.eks. example.com) og en enkelt sideapplikation (Kantet) på en anden server, men på det samme domæne med et underdomæne (f.eks. en app her - sub.example.com). På den statiske side (example.com) Jeg har installeret GA og GTM, og på applikationen initialiseret GA og GTM igen, når brugeren navigerer til den (sub.example.com)

Jeg har også kørt annoncekampagner på facebook og google.

Jeg er nødt til at spore de brugere, der kom fra annoncen og navigerede igennem example.com -> sub.example.com/registration -> sub.example.com/user - det vil være et mål (eller en slags konverteringsmål).

Hvis det er rigtigt, hvordan kan jeg spore det?

UPD: Jeg har fastlagt sporingsmål ved at erstatte analytics.js tracker til gtag.js og omskrive mit sporingssystem i henhold til gtag-kravene. Ikke sikker, men håber, at jeg nu kan spore brugere fra annoncekampagne til destination.

  • Bruger den statiske side Google Adsense? Hvor sender du trafikken, når du kører annoncekampagner? Til example.com eller til sub.example.com? Jeg spørger, fordi jeg prøver at afgøre, om det ville være hensigtsmæssigt at bruge UTM-parametre på linkene på example.com.
  • Den statiske side @StephenOstermiller bruger ikke Adsense. Annoncekampagner fra Google Ads (Adwords) og Facebook Ads (Business). Brugere fra kampagner går til example.com, men jeg skal spore et mål, når brugeren kom fra kampagner til sub.example.com/user, men mellem kampagne og destination (sub.example.com/user) kunne være få andre sider

Forudsat at du bruger det samme GA-sporings-id på domænet og underdomænet, er det muligt.

Opret en ny visning, og anvend et filter, der forbereder værtsnavnet til anmodningenURI i siderapporten.
Filtertype: Tilpasset filter> Avanceret
Felt A -> Uddrag A: Værtsnavn = (.)
Felt B -> Uddrag B: Anmod URI = (.
)
Output til -> Konstruktør: Anmod om URI = $ A1 $ B1
Klik på Gemme for at oprette filteret.

Konfigurer derefter et destinationsmål baseret på den filtermodificerede url.

  • Ja, jeg bruger det samme GA-id på begge. Og jeg har det samme filter, det viser sidevisningen, men sporer ikke målet ¯_ (ツ) _ / ¯
  • Kan du redigere dit indlæg for at vise målkonfigurationen
  • Skærm for målkonfiguration, Skærm for sidevisningsstatistik, Skærm for målstatistik
  • Dit konfigurationsskærmbillede, målkamptypen er lig med, men du har ikke justeret mål-destinationswebadressen for at tage den filtrerede url med i betragtning, som nu forud for domænet eller underdomænetavnet, du bruger den ufiltrerede anmodning URI .. hvorfor det er arbejder ikke for målet.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger