Car Mechanic Simulator 2018 | Del 6 | Den lyserøde hugorm

Kan jeg få din feedback om de bedste værktøjer til at opbygge et auktionswebsted med følgende funktioner:

 • Webstedet tager en provision (som 5%) på hver transaktion
 • Hver bruger kan tildele en rating (som 4,5 stjerner) til sin gennemførte transaktion, og kommentere sælgerens profil.
 • Accepter betalinger med PayPal og kreditkort

Jeg har undersøgt Joomla! og JomSocial, men de har ikke overbevist mig meget indtil videre.

Jeg har nogle programmeringserfaringer i C, Python og Java. Hvis der ikke er nogen CMS-værktøjer, vil jeg give udtryk for det, hvis du kunne fortælle den bedste rute at tage i programmeringen for at få auktionswebstedet gjort.

 • Den anden del af dit spørgsmål ( rul din egen del) er alt for bred. Du bør spørge om specifikke aspekter af det, eller prøve det og derefter bede SO-samfundet om hjælp, når du får problemer.
 • tak! Jeg kigger på Drupal nu, det virker mere lovende end Joomla !. Hvis det ikke klipper det, så SÅ samfund, vær opmærksom på spørgsmål !! : P
 • tjek magento: magentocommerce.com

Personligt, hvis jeg rullede min egen, ville jeg vælge Ruby on Rails. Jeg har udført C #- og Java-udvikling i vid udstrækning, og jeg har understøttet PHP-webapplikationer, RoR får dig hurtigere derhen, og Ruby-sproget er meget dynamisk og har nogle fantastiske "genvej" -metoder og -funktioner, der reducerer den mængde kode, du har brug for for at fuldføre din opgave. Alt, hvad jeg siger, er at hvis du skal udvikle dit eget websted, skal du tage et par timer på at undersøge Ruby and the Rails-rammen.

Jeg vil sandsynligvis forsøge at undgå enhver CMS (Content Management Systems), da det primære fokus for din applikation ikke er indholdsstyring.

Hvis du vælger at bruge en applikationsramme, skal du sørge for, at den er upartisk i forhold til den type applikation, du skriver, eller er skræddersyet specifikt til det, du laver. Forsøg på at gøre et CMS til et auktionssted kan meget vel medføre problemer med skalerbarhed, såvel som at hindre udviklingshastigheden for auktionsrelaterede funktioner.

Uanset hvilket sprog du vælger at bruge, er det sandsynligvis ikke vigtigt, men nogle er mere skræddersyet til websteder og webapplikationer. Mit valg sprog og ramme er C # med ASP.NET MVC.

 • 1 Alle websteder / apps har indhold, der skal administreres. Det er bare formatet på indholdet og metoden til brug og styring af det, der varierer. For eksempel er Twitter en mikroblog - dens hovedindhold består af tweets; StackExchange er et Q & A-netværk - dets hovedindhold er spørgsmål og svar; et auktionswebs indhold er de enkelte auktionssider samt kategorier og butiksider. Det er helt rimeligt at opbygge et auktionssted ud af en CMS-ramme som Joomla eller Drupal.
 • Også stort set alle webapps deler visse generelle CMS-krav, som statiske sider (hjem, om, kontakt, privatlivspolitik osv.), Kontaktformularer, login-system, mediehåndtering, søgning ... Modulære rammer giver dig også mulighed for at komme ind standardfunktioner som redaktører, et meddelelsessystem, brugerprofiler, kommentarer, meddelelser, RSS, dashboards osv. ind i din app hvor som helst og uanset hvad du vil.
 • Jeg siger bare, at jeg tror, ​​at for denne særlige applikation ville jeg ikke bruge et CMS. Det primære fokus ville være auktionslisterne og budsystemet, der skal fungere så hurtigt som muligt. Brug af en enkelt størrelse passer til alle CMS, selv med plugins / moduler, kan måske komme i vejen for dig i det lange løb. Jeg tror, ​​en bedre løsning ville være at bruge et CMS til det offentlige websted og placere de faktiske auktioner på et underdomæne eller en understi, der kører uden for CMS. Kernen i forretningen er auktioner og at lade folk byde. Jeg vil have fuld kontrol over det.
 • Jeg kan ikke se, hvorfor det at bygge oven på en CMS-ramme ville "komme i vejen for dig". CMS-rammer er designet til at være modulære, så du kan bruge eksisterende komponenter, hvor det er nødvendigt, eller udelade dem, hvis du ikke har brug for dem. Dit auktionsside har stadig brug for en router, en skabelonmotor, en ORM, et brugeradministrationssystem, visningsmotor, autolader og alle de andre bekvemmelighedsfunktioner og moduler, der stort set alle større webapplikationer kræver.
 • 1 Den eneste forskel mellem at bruge en CMS-ramme versus en ramme som ASP.NET MVC er, at det generelle indholdsstyringssystem allerede er på plads. Så i stedet for at bygge disse dele i hånden eller integrere et separat CMS fra hylden i det, er din app integreret i din CMS-funktionalitet fra starten.

Hvad du nogensinde gør, skal du bare holde dig væk fra wordpress / joomla. Efterhånden som projektet bliver større, bliver din kode mere og mere svær at vedligeholde.

Hvis du er php-udvikler, vil jeg anbefale dig at prøve symfony 2 framework. Du har brug for mere tid til at udvikle den oprindelige version, men i det lange løb er det en bedre løsning.

Symfony 2 har mange bundter (brugerskrevne bundter) til næsten enhver ting, du har brug for til auktion webiste (knpbundles.com). Alle bundter er gratis at bruge.

Der er også bundter til nem integration med f.eks. Facebook. Bundter til nem brugeradministration og så videre.

Du kan hurtigt oprette et grundlæggende auktionswebsted med https://www.drupal.org/project/commerce_auction. Men som andre siger, hvis det vokser, vil det helt sikkert være lettere uden CMS.

Efter min mening vil du starte med Drupal-handel lade dig hurtigt prøve og kontrollere, om dine projekter har et marked ... så hvis det fungerer, og du tjener penge, kan du omskrive det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?