6-Konfiguration af Exchange Server 2016 til at sende og modtage eksterne e-mails

Jeg prøver at flytte mit websted til en anden udbyder.Den mailserver, jeg bruger i det øjeblik, jeg vil beholde. Min DNS-styring udføres i en anden tjeneste. Jeg prøver at finde ud af, hvad de rigtige indstillinger er, men på en eller anden måde bliver jeg ved med at få dette forkert.

Oprindelige arbejdsindstillinger med websted og mailserver på samme sted

Bemærk: I dette eksempel bruger jeg 99.999.999.99 som IP for websideserveren. Jeg bruger 88.888.888.88 som IP for mailserveren (og den gamle websideserver).

A *.example.com → 88.888.888.88 A example.com → 88.888.888.88 A localhost.example.com → 127.0.0.1 MX-10 example.com → mail.example.com CNAME imap.example.com → example.com 

Nu flyttede jeg hjemmesiden til en ny server (99.999.999.99) og ændrede DNS sådan. Jeg oprettede en CNAME og en A-post for mail.example.com. Nu fungerer webstedet, men jeg kan ikke sende mails.

A *.example.com → 99.999.999.99 A example.com → 99.999.999.99 A localhost.example.com → 127.0.0.1 A mail.example.com → 88.888.888.88 MX-10 example.com → mail.example.com CNAME imap.example.com → example.com CNAME www.example.com → certainserver.com 

Jeg antager, at jeg har brug for at tilføje nogle poster til IMAP. Men jeg ved ikke til hvad. Har det brug for en A-post til Imap?

  • Jeg er ikke sikker på, hvorfor du tilføjede CNAME til www. Bør www ikke pege på din nye server (99.999.999.99)?
  • Har du prøvet at ændre CNAME til imap for at pege på mail.example.com? Det forekommer mig sandsynligt, at alle mailrelaterede domæner skal pege på den gamle server. Du ændrede imap-underdomænet for at pege på din nye server.
  • Hvem er vært for DNS-styringen?
  • Og også ... blev din e-mail leveret af det samme firma, der leverede DNS? da nogle gange skal du bruge forskellige MX-poster, når du bruger forskellige navneservere.
  • Kan du uddybe "kan ikke sende mail"? Hvad sker der, når du prøver at sende? Dette er vigtig information, fordi der er mange forskellige ting, der kan gå galt med e-mail, og jo mere afklaring du kan give, jo bedre bliver svarene, og jo lettere kan folk finde spørgsmålet, hvis det er relevant for dem.

MX til dit websted er mail.domain.com er det ikke?

Du ser ud til at være lidt forvirret over IMAP. IMAP og POP er forskellige måder, hvorpå et mail-program kan arbejde med en mailserver. Disse vilkår har intet at gøre med din MX-opsætning. Så hvorfor bruger du en imap.domain.com NS-post?

Hvis mail kommer ind og går ud fra den samme server, skal du blot pege udgående mail til den samme mailserver som indgående - i dette eksempel e-mail. {Domæne} .com

Den eneste gang, du har brug for at have en separat NS-post for udgående post, er, hvis du brugte en helt anden server, i hvilket tilfælde det skulle være en A-post, og standardnomenklaturen for udgående mailservere er smtp. {Domæne}. com

  • Sandt nok er jeg lidt forvirret. CNAME for Imap var allerede til stede. Så faktisk skal dette fungere ved hjælp af de rigtige indstillinger?
  • Ja din mail skal fungere simpelthen ved hjælp af mail. {Domæne} .com Der er ikke behov for imap. {Domæne.com}, da det ikke tjener noget formål.
  • Hvis du i øjeblikket har mailklienter konfigureret til at bruge imap-underdomænet, ville det være en god grund til at beholde det.
  • Hvis du vil have folk til at bruge imap. underdomæne for mail, så skal det konfigureres på samme måde som mail. er i øjeblikket ... med en A-post og en separat MX-post som autoritativ for roddomænet, og fjern enten mailen. underdomæne eller angiv en højere indstillingsindstilling, f.eks. 0 for imap. underdomæne MX-post. (Marker spørgsmålet som besvaret, hvis du har din løsning).
  • Konfigurationen fungerer som en pop3 nu. Også afsendelse af mail fungerer. IMAP fungerer ikke i øjeblikket. Jeg arbejder stadig på det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?