E3 Randy Nelson Extra Innings - Genopbygning til læring

Jeg vil bruge billeder, som jeg oprettede i PS, til sidetitler. Fordi de vil være billeder, bliver de ikke hentet af Google osv. Hvad er den bedste praksis for at skjule

? Jeg planlagde at indstille

synlighed til skjult. Er det ok at gøre?

opdatering

Jeg vil skjule

tag bag headerbillede. Jeg læste, hvordan man gør det, hvis jeg bare linker et billede (fint). Min header er lidt anderledes. Jeg har et baggrundsbillede, der tager hele header div. Oven i det har jeg en flashfil, der spiller (for det meste gennemsigtig) med nogle stjernebursteffekter. Jeg ønsker, at dette skal være SEO-venligt.

Brug det sådan

My Website

Tjek dette link fra en Google Webmaster: https://www.youtube.com/watch?v=fBLvn_WkDJ4

  • Hvad hvis jeg vil bruge et baggrundsbillede?
  • "Hvad hvis jeg vil bruge et baggrundsbillede?" Derefter kan du lige så godt inkludere tekst i H1 og bruge en indstillet højde, bredde og "overflow: none" til at skjule teksten.
  • Jeg vil medtage tekst i den. Det er hele formålet. Alt hvad jeg vil gøre er at erstatte tekst med et mere attraktivt billede, hvor skrifttypen ser pænere ud og skjule den underliggende tekst uden at blive sorte af Google. Tak

Hvis du prøver at skjule en

tag bag en hel sideoverskrift, så misbruger du sandsynligvis

tag, og hvad du laver, ville blive betragtet som en sort hat SEO, da det næsten helt sikkert ikke ville blive betragtet som en sidetitel eller overskrift og i sidste ende ville få dig i problemer med søgemaskinerne.

Det

skal i det væsentlige bruges til sideoverskriften, der ligner sidens eller dokumentets titel. Det store billede øverst på en side tjener virkelig ikke dette formål, især hvis det er det samme fra side til side.n Hvis det er tilfældet her, skal du bestemt ikke gøre dette. Også, hvis du har brug for at skjule noget for søgemaskinernes skyld, er det normalt et godt tegn, du sandsynligvis ikke skulle gøre noget. Der er undtagelser, men de er få og langt imellem.

  • Så er dette gyldigt og en god mulighed for SEO?

    Min billedtekst

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger