Google Analytics individuelle kvalifikationseksamen svar 2020 - 100% korrekt - Live Pass

Jeg oprettede et segment, der indeholder de data, som mine kolleger og jeg vil se på 90% af tiden. Det Alle sessioner segmentet indeholder overflødige data, som vi generelt ikke vil være interesserede i. Hver gang jeg går til GA, er Alle sessioner segment er valgt. Jeg ved allerede, hvordan man ændrer / tilføjer de segmenter, som jeg ser på, men er der en måde, hvorpå mit segment allerede kan vælges, hver gang jeg ankommer til GA?

Det nærmeste jeg kender til er at oprette et "genvej" -link, der gemmer det segment, der blev anvendt.

Genveje

Brug af genveje giver hurtig adgang til dine mest viste rapporter direkte fra fanen Hjem. Når du gemmer din rapport som en genvej, gemmes også alle rapportkonfigurationerne. Dette kan omfatte anvendte filtre, avancerede segmenter, dimensioner og mere.

For at begynde at bruge genveje skal du klikke på knappen "Genvej" på værktøjslinjen i den rapport, du vil gemme. Lær mere

Når jeg opretter en genvej med et anvendt segment, får jeg et hurtigt link til den rapport med det segment øverst i navigationen til venstre. Det ser dog ikke ud til at anvende dette segment på alle rapporter fra det tidspunkt.

Det ser ikke ud til, at tilføjelse af en genvej ændrer noget i URL'en. Derfor ser det ikke ud til at være muligt at oprette et bogmærke med et segment.

  • Kan du tilføje et skærmbillede af knappen for at tilføje "Shorcut"? Jeg kan ikke finde det i interface juli 2017 interface. Jeg har set noget andet, der ligner hinanden, men ikke sikker på, om det er det samme. Tak på forhånd!
  • @Basj Det er stadig på samme sted. Jeg tilføjede et screenshot af oprettelse af genvejen med røde cirkler omkring de dele af siden, jeg rørte ved for at få det til at ske.
  • Tak @StephenOstermiller for skærmbilledet. På min grænseflade er der ingen "Genvej", men en "Gem" -knap i stedet. I Customisation (sjovt på din grænseflade er det med en z på min er det ...sation med et s!), er der ingen "Genvej" men "Gemte rapporter". Ulempe
  • Se her: i.stack.imgur.com/3JWBT.jpg
  • @Basj ser ud som om du har en ny grænseflade eller noget beregnet til mindre skærme. Jeg er ikke sikker på, hvor den er på din. Det kan være under "Gem" -knappen eller endda under "Del" -menuen lige ved siden af ​​den.

Fra 4.25.16 kan du nu bogmærke "genveje" i GA. Så hvis du f.eks. Har anvendt mange tilpassede segmenter, skal du gemme disse ændringer som en "genvej" og derefter bogmærke "genvejen", vil dit bogmærke gå direkte til "genvej" -visningen, og du kan se dine segmenter i placere.

Så du opretter en genvej til nogle data, og du anvender dit segment på det (f.eks. Min genvej er landingssider, og det segment, jeg har anvendt på genvejen, har et filter på det, der renser spam). Så problemet er så, at hver gang du forlader det og kommer tilbage senere, vil segmentet ikke blive anvendt, og du er gået ind på listen over segmenter og klik på det ønskede. For at undgå dette skal du gå til dine genveje, anvende det ønskede segment og derefter klikke på "Gem" i øverste venstre hjørne (over det aktuelle segment, hvor der står Save / Email / Export / Add to Dashboard

Det valgte segment skal anvendes hver gang du går ind i genvejen derefter.

En anden løsning, der får det ønskede resultat, er at lave en ny 'visning' af din konto og anvende de filtre, du ønsker, på det. (meget vigtigt - hold også en ufiltreret visning)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?