Temperatur Tower Tutorial - CURA Change at Z!

Jeg købte et domæne gennem Moniker: mysamplewebsite.com.

Jeg vil gerne have det hostet gennem freehosting.com.

Jeg vil gerne have et underdomæne (sub.mysamplewebsite.com), der peger på min synologi NAS (mynas.synology.me).

Moniker Dashboard

Status: Registreret

Udløbsdato: 01/15/2019

Navneserver: ns1.freehosting.com, ns2.freehosting.com DNS-indstillinger for mysamplewebsite.com:

Webindstillinger

Omdirigering: Ikke indstillet

Link til IP (A / AAAA Record): Intet indstillet Mailindstillinger

Ingen indstillet TXT-Record

Blank SRV Intet sæt NAPTR Ingen indstillet CAA Intet sæt TTL 300 sek (tidligere 28800 sek) Intet indstillet til følgende:

Egne navneservere (limoptegnelser)

DynamicDNS ADVARSLER: "I øjeblikket bruger du ikke vores navneservere. Bemærk, at ændringer i din DNS-zone kun kan foretages, når vores navneservere bruges. Klik på" Whois / navneservere ", og vælg" Standard navneservere "for at bruge vores navneservere. Konfigurer navneservere" / Moniker Dashboard

Så det, baseret på advarslen, betyder det, at hvis jeg vælger at være vært for mit websted via freehosting.com, kan jeg ikke bruge moniker til at pege mit underdomæne til min synology NAS? I så fald ser det ud til, at jeg bliver nødt til at betale et engangsgebyr for et underdomæne via freehosting.com.

Jeg kan ikke få sub.mysamplewebsite.com til at fungere fra min telefon, hjemmecomputer eller vens computer (på anden internetudbyder).

mysamplewebsite.com fungerer fra min telefon, men ikke min hjemmecomputer og ikke fra min vens computer - så jeg tænker, at det er et DNS-problem, der stadig er i gang?

Fra Moniker-instrumentbrættet skal jeg ændre DNS-indstillingerne for mysamplewebsite.com, så det er forbundet med en IP (A / AAAA-post) eller bruger bare deres navneservere godt nok? Jeg ser ikke ud til at finde en IP-adresse fra freehosting.com at bruge. Virkelig, hvis nogen har en god YouTube-vejledningsvideo, der kan hjælpe en nybegynder gennem denne proces, vil jeg virkelig sætte pris på det.

Hos din registrator skal du give din DNS-hostingfirma navneserver NS-poster.

Hos dit DNS-hostingfirma skal du redigere den zone, der betjenes af deres navneservere og tilføje en A optag for dit underdomæne, der peger på den IP, der bruges af din NAS.

Nogle registratorer kan også give navneservere til dig og lade dig redigere zonen. Således bliver du nødt til at finde ud af, hvilken udbyder der giver dig den funktion (redigering af zoneindholdet), du har brug for.

PS: folk ville være bedre i stand til at hjælpe dig, hvis du gav de sande navne, der var involveret uden tiltrækning. Og hvis du har brug for at give navne til dokumentation, skal du bruge de relevante standarder, det vil sige example.com example.net og example.org. Opfind ikke andre navne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?