Uberørt dugout, stråling, udgravning af tysk blindage

Mens Google er vært for denne liste, og Microsoft er vært for denne, mangler der flere filer, såsom jQuery UI CSS. Hvor kan jeg finde en komplet liste over alle de ressourcer, der tilbydes til større AJAX CDN'er, især Google og Microsoft (på grund af popularitet)?

CDN-lister fundet indtil videre (mest takket være artlung):

  • Google: http://code.google.com/apis/ajaxlibs/documentation (Darryl Hein fandt også http://scriptsrc.net for lettere adgang)

  • Microsoft: http://www.asp.net/ajaxlibrary/cdn.ashx

  • AOL: http://o.aolcdn.com (kan kun finde http://dev.aol.com/dojo for referencer til URL'er)

  • Yahoo: http://developer.yahoo.com/yui/articles/hosting

Google CDN Hosted jQuery UI-temaer

Base, Black-Tie, Blitzer, Cupertino, Dark-Hive, Dot-Luv, Eggplant, Excite-Bike, Flick, Hot-Sneaks, Humanity, Le-Frog, Mint-Choc, Overcast, Pepper-Grinder, Redmond, Glathness, South-Street, Start, Sunny, Swanky-Purse, Trontastic, UI-Darkness, UI-Lightness and Vader.

REDIGERE:

Brug bare CDN JS til al hosting fra et domæne.

Specifikt for jQuery UI er der en MAINFEST-fil på http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.1/MANIFEST, som inkluderer stier i forhold til den fil for jQuery UI-filerne. CSS-filen i dit eksempel findes faktisk. Jeg ser CSS på:

http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.1/themes/base/jquery-ui.css

Måske misforstår jeg dig dog?

Microsoft CDN er sejt, men helt nyt for mig.

Her er en interessant artikel om fordele og ulemper ved at bruge JavaScript CDN.

  • Nej, jeg tror, ​​du forstår mig perfekt - manifestet er rent guld. Også tak for artikellinket. Jeg lader spørgsmålet hænge i et par dage for at se, om nogen har et mere grundigt samlet sted.
  • Ja, jeg kan godt lide spørgsmålet. Jeg formoder, at folk bliver nødt til at gennemgå CDN'erne for at få et fuldt manifest. Jeg formoder, at det også vil ændre sig. Du opdaterer muligvis spørgsmålet med andre CDN'er, du vil have information til. Jeg løb ind i dette og spekulerede på, om AOL CDN for dojo havde alt fra dojo.
  • God ide ruller ærmerne op

Dette er ikke en ægte liste for både Google og Microsoft, men den viser dem, som Google er vært for: http://scriptsrc.net/ og giver pæn JS til kopiering af den nødvendige HTML.

Google er også vært for CSS og tilknyttede billeder til jQuery UI på //ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.2/themes/blitzer/jquery-ui.css hvor blitzer er temanavnet.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?