Tilføjelse af brugerdefinerede domæner til Platform.ly

Mu forståelse er, at CNAME skal bruges til underdomæner, og www er bare et andet underdomæne. Selvfølgelig kunne jeg lave en 301-omdirigering, men det virker underligt at gøre det, når jeg har fået det til at fungere nu, og jeg er en apache noob, så jeg vil hellere ikke rode med det.

Hvis du indstiller example.com og www.example.com til den samme IP-adresse (www er et CNAME på @), afhænger det af, hvordan du har konfigureret det på serveren. Du bør ALDRIG have en webstedsindlæsning for både det nøgne domæne OG www-underdomænet. Jeg vælger personligt, hvilket du vil køre webstedet på: www eller nøgent domæne. Hvis du vil køre det på www, skal du gå til http://wwwizer.com og derefter kopiere IP'en (174.129.25.170) og indstille den som A-post for det nøgne domæne og derefter indstille dit www-underdomæne til IP på DIN server. Dette viser en 301-omdirigering til alle, der får adgang til dit nøgne domæne. Hvis du vil FJERNE www og få alle brugere til at bruge det nøgne domæne, skal du lave en konfigurationsside på serversiden:

RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.example.com$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://example.com/$1 [R=301,L] 

Du kan pope det ind i en .htaccess eller ind i httpd.conf eller hvor dine Apache-konfigurationsfiler er. (Sørg for at genstarte Apache, hvis du ændrer noget).

Se SEO-formål her: http://www.toxzen.co.za/tutorials/item/50-to-www-or-not-to-www-that-is-an-seo-question

Det er vigtigt at bruge en 301-omdirigering, enten for at tilføje eller fjerne www. Du skal vælge en og skal holde fast ved den. 'It doesn't matter which you choose but you should pick one and be consistent ... So whichever you choose for aesthetic reasons should be consistently used for SEO reasons'

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?