Dommer slår Trumps seneste angreb på indvandrere ned

Google ser ud til at bruge titeltagget som den primære kilde til bestemmelse af undersidelink-titler.

Imidlertid bemærkede jeg, at sidetitlen på nogle websteder ikke er den samme som undersidelink-titlen.

For eksempel har Airbnb et undersidelink med titlen 'Forretningsrejser':

Men når du går ind på siden, er titlen faktisk 'Corporate & Business Travel on Airbnb':

Ved nogen, hvordan man bestemmer titlen på et undersidelink og gør det anderledes end målsides titel?

Tak!

* Bemærk: Den nøjagtige proces til bestemmelse af titlen på undersidelinks er automatiseret, og Google er ikke gennemsigtig omkring det i øjeblikket.

  • Beklager, men spørgsmålet er blevet stillet flere gange i forskellige former på Pro Webmasters. Google omskriver regelmæssigt titler til søgninger, der er bestemt til at være mest nyttige for brugeren, eller det er mindst det, som Google sigter mod at gøre. Så at have en titel med APPLES kan vises som BANANER i søgeresultaterne bestemt af, hvad folk søger efter, og hvor relevant siden er for det nøgleord, de søger. Faktum er, at titler og overskrifter ikke bestemmer, hvad du rangerer til i Google-resultater, de er signaler fra hundreder. Dette inkluderer forresten undersidelinks, der behandles nøjagtigt de samme, men lavere tegn vist.
  • Andre lignende spørgsmål (1), (2), (3) osv.
  • Jeg åbner dette spørgsmål igen, fordi den markerede duplikat (og andre lignende spørgsmål) ikke adresserer undersidelinks. De fokuserer kun på Google, der omskriver titler til hovedlisten. De siger ikke, hvor Google får data specifikt til undersidelinks.

Google bruger linkankertekst. Det bruger normalt den ankertekst, der findes på hjemmesiden, men det kan tage ankertekst, der findes i en menu på mange sider.

I dette tilfælde har webstedet linket med den ankertekst i deres sidefod:

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?