Sådan bruges trivago

Jeg byggede en brugerdefineret webapp, der vises dagens samlede antal brugere for en analyseegenskab. Ønsker at kontrollere, at den viste værdi er korrekt, får jeg tre forskellige værdier fra google analytics:

  • på en brugerdefineret instrumentbræt, Jeg oprettede en widget konfigureret til at vise et cirkeldiagram over nye og tilbagevendende brugere. Konfigurationen er ufiltreret og viser brugere efter brugertype. Det viser flest brugere (149).
  • Publikum> Oversigt Jeg kan se en flise "Brugere". Det viser omkring 10 mindre end det brugerdefinerede dashboard (135).
  • Endelig rapportering API v4 sender en værdi for ga: brugere tæt på det, der vises i publikumsoversigt, men har tendens til at svinge: når jeg har sendt 140 brugere, 10 eller 20 sekunder senere, er svaret 135 og derefter tilbage til 140.

Jeg bekræftede, at datoen er sat til "i dag" for hver af disse metoder.

Ved nogen, hvorfor disse værdier adskiller sig? Måske er de to sidstnævnte værdier bare bagud? Er brugernumrene for den aktuelle dag generelt ikke pålidelige?

Ved ikke, at jeg kan svare på hvorfor, men lad os se på, hvad der sker.

  1. Din brugerdefinerede app, se hvordan du beregner nuværende brugere, hvor ofte opdateres du med nye data? Hvornår starter og slutter dine tidsperioder?

  2. Se på, hvordan du bestemmer "at vende tilbage" fra "nye" besøgende.

  3. til API og Analytics: Du bruger 1 dag, og du har indstillet dit datointerval korrekt. Og det er baseret på antallet af unikke besøgende, der startede sessioner på din app den dag (fra 00: 01-23: 59) (pr. Googles dokumentation), og det kan være helt forskelligt fra antallet af brugere på det tidspunkt, du ser ud på din statistik. Hvorfor svinger det? Måske noget med forsinkelsen mellem at hente metricen fra Analytics og vise den på din skærm.

Jeg vil anbefale dig at bekræfte, at din app bruger nøjagtigt de samme tidsparametre som Googles API og Analytics. På dit brugerdefinerede instrumentbræt, kan det være, at nogle brugere dobbelt tælles af den "brugertype" -gruppering? Sørg for, at din sammenligning er æbler med æbler, og start den derefter frisk (ryd historik, cache, nyt browservindue.)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger