Hver gang imellem ødelægger mit Joomla-websted linkets URL'er. For eksempel noget i retning af dette: http://www.sism.org/index.php?option=com_comprofiler&task=userslist&listid=4&Itemid=123

Bliv sådan: http://www.sism.org/index.php/component/k2/administrator/components/com_dump/assets/css/images/stories/inrilievo/sism/htm/index.php?option=com_comprofiler&task= brugerliste & listid = 4 & Itemid = 123

Den nye side har det rigtige indhold, men der er ingen CSS eller andre linkede ressourcer.

Normalt løser jeg problemet ved at slette al cache og slå den fra og til igen, hvilket er ret irriterende. Når man ser på webadresserne, ser de involverede komponenter ud til at være K2 og Jdump.

Har nogen nogen anelse om dette?

  • Faktisk løste denne gang nulstilling af cachen ikke problemet !!! Hjælp!!!
  • Jeg måtte slå cache helt fra for at få det til at fungere! men selvfølgelig bremsede belastningen ned ...

Mulig løsning fundet!

Som du kunne se i spørgsmålet, har den forkerte url, som joomla genererede, com_dump i den.

Jeg afinstallerede JDump og nulstillede cachen, og nu ser det ud til at fungere.

Jeg ved ikke, om dette virkelig var problemet, eller om det stadig er en cache-fejl, og det vises igen på en anden måde, men indtil videre fungerer det.

Jeg holder dig opdateret, men i mellemtiden vil jeg gerne have en mening om problemet!

Tak!

  • Intet, i dag pludselig ødelagde det webadresser igen ... nu viser det f.eks. dette: sism.org/index.php/generale/sism/media/system/… I stedet for dette: sism.org/… slukkede jeg cache igen, og det fungerer ... Hjælp !!!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger