Retlinjet bevægelse (KristaKingMath)

Jeg vil gerne beskrive Google Place ID ved hjælp af schema.org fra en MovieTheatre-enhed.

Jeg antager, at jeg skal bruge sameAs ejendom. Hvad skal dog være Google Place-id'et?

Er det værd at medtage disse oplysninger til seo-formål?

Schema.org tilbyder ikke en ejendom til Googles sted-id'er. Da disse id'er er strenge (ikke URI'er), kan du ikke bruge sameAs ejendom.

jeg kan se to måder en måde, hvordan et Google Place-id kunne specificeres:

  • Du kan definere din egen ejendom med additionalProperty ejendom, hvor du angiver sted-id'et som værdi for value ejendom. Naturligvis kan du ikke forvente, at almindelige forbrugere bruger en sådan brugerdefineret ejendom.

  • Du kan bruge hasMap ejendom til at linke til det relevante Google Map (så vidt jeg forstår det, vil URL'en indeholde sted-ID). URL'en ser ikke ud til at indeholde sted-id'et. det ser ud til, at det kun bruges i deres API'er.

SEO

Hvis du mener søgefunktioner som fyldige resultater med "SEO-formål", er der typisk ingen grund til at gætte: Tjek bare søgemaskinens dokumentation, de skal angive, hvilke Schema.org-egenskaber der har effekt.

I tilfælde af Google-søgning, en side om en MovieTheater kunne kvalificere sig til et rigt resultat af lokale virksomheder (men det ser ikke ud til at være tilgængeligt for alle endnu). Du kan finde de understøttede ejendomme under Lokale forretningsejendomme.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?