Opbygning af en FileMaker Stargate til nye verdener - Nick Hunter

Jeg ville bare få nogle udtalelser om den bedste "webstedskopiering" -software derude (gratis eller kommercielt er fint). Jeg har et websted, som jeg for nylig er blevet ansvarlig for at administrere, og den tidligere konsulent har ikke givet operativsystemadgang. Som sådan er planen at hoste webstedet igen. Jeg er klar over, at der er mange forskellige problemer at overveje at gøre dette. Jeg har dog ikke meget valg i sagen nu. Planen er at bruge webstedets kopieringssoftware (ala HTTrack) til at "rippe" webstedet og derefter ændre det, der downloades tilbage til et websted, der kan vedligeholdes. Dette involverer naturligvis HTML, css, javascript osv. På frontend. Jeg vil gerne gendanne så meget af webstedet som muligt for at gøre genskabelsen så let som muligt.

  • 4 Jeg håber, at webstedet ikke drives af nogen server-side scripting ... eller database ... eller ...
  • 3 "wget ​​-r ..." følger hvert link og tager fat i hver fil, der er refereret til, men ... se jscotts kommentar
  • jscott, ja, der er database- og serversides kode (indkøbskurv osv.) Jeg ved, det er en enorm smerte, men hvilket andet valg har jeg?
  • 2 "den tidligere konsulent" .. du kan sandsynligvis sagsøge hans røv .. eller bare kontakte hostingudbyderen direkte og bede om ssh-adgang til din server. Det skulle give dig sftp-adgang til at kopiere alle data, og vil give dig mulighed for at dumpe databasen .. forudsat at du også har u / p til det. Hvis du kan bevise, at din virksomhed ejer domænet / webstedet og er ansvarlig for at betale for det, vil de sandsynligvis hjælpe dig.
  • 1 Du bør bestemt forsøge at få ordentlig adgang. Kontroller den tidligere konsulents kontrakt, han eller hun "ejer" sandsynligvis ikke hjemmesiden og er derfor sandsynligvis juridisk forpligtet til at aflevere den.

wget er virkelig simpelt, hvis du har det installeret. wget -m vil spejle et helt sted. give det en -k mulighed vil også konvertere links i dokumentet for at gøre dem egnede til lokal visning.

Hvis du har fysisk kontrol over serverne, skal du være i stand til at få adgang til serveren og ændre adgangskoden. En live Linux-cd eller dvd skal give dig fuld adgang til filsystemet. Du kan derefter kopiere systemet med eller uden at ændre adgangskoder.

Opretter systemet sikkerhedskopier? I så fald skal du kunne gendanne dem til et andet system, hvor du har operativsystemadgang.

Da dit websted har serversides kode, vil du være begrænset i, hvor meget du kan rippe. Nogle af testværktøjerne til webstedet fanger indholdet fra de sider, de tester. Dette kan få dig på vej og oprette nogle testskripter på samme tid.

  • Tak for input, men jeg har ikke fysisk adgang til maskinen. Der er sikkerhedskopier, men desværre er maskinen registreret hos hostingfirmaet under navnet på den konsulent, der udviklede webstedet i stedet for ejeren af ​​webstedet. Ooops fra hans side. Skal bare arbejde igennem back-end-genudviklingsproblemer.
  • 2 Hvem betaler regningerne. Hvis det er virksomheden, kan de muligvis få kontrol tilbage fra værtsfirmaet.

wget er bestemt den bedre metode, ellers har WinHTTrack på windows mange muligheder for at spejle et websted.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger