Jeg er ikke der (2007) Trailer nr. 1 - Todd Haynes, Heath Ledger Movie HD

Jeg har for nylig oprettet et websted med et mindre hostingfirma. Planen har en dedikeret IP. De sendte mig e-mails for at sige, at det hele er oprettet, men nu svarer deres supportkanaler ikke, selvom de siger, at det er åbent 24 timer.

I File Manager i cpanel har jeg anbragt en index.html fil i public_html vejviser. Men når jeg peger min browser på den IP-adresse, der er givet mig, kommer den op med cgi-sys/defaultwebpage.cgi side.

Hvad er problemet?

Jeg har ikke indstillet navneserverne til mit domæne endnu, men det burde ikke være et problem, fordi jeg bruger IP-adressen i browseren.

Bemærk: Jeg tror ikke, jeg har adgang til ssh.

 • [Serverfault] [1] [1]: serverfault.com/questions/178427/… tjek disse tråde, hvis det hjælper dig.
 • Det etc mappen i min cpanel er tom.
 • 2 så tror jeg, at din plan med comapny ikke er dedikeret eller VPS.
 • De gav mig en IP-adresse.
 • Jeg har en delt hostingtjeneste og fandt ud af, at den viste IP-adresse er CPanel muligvis ikke er pålidelig - jeg fandt ud af, at min faktiske websteds-IP-adresse var anderledes. Hvis din hostingtjeneste ikke er det sted, hvor du købte dit domæne (registratoren), skal du kontrollere, hvilken IP-adresse du peger dit domæne til i DNS-administrationen hos registratoren (dvs. ikke hostingtjenesten) er den rigtige . YOu kan teste dette ved blot at kopiere og indsætte IP'en i browserens adresselinje. Hvis du ser, hvad du forventer at se, er dette den korrekte IP-adresse.

Det er lidt svært at sige med sikkerhed, men her er hvad jeg gætte foregår:

 1. Dit websted er på navnebaseret delt webhosting. Du gør ikke har en dedikeret IP.

 2. IP-adressen, de gav dig, er adressen på deres delte webserver. Det er meningen, at du skal indtaste det i DNS-indstillingerne for dit domæne.

 3. Da du prøver at få adgang til serveren ved hjælp af IP-adressen direkte, ved serveren ikke, hvilke af de websteder, der er hostet på den, du vil have. Således viser det dig en generisk standardside i stedet.

Hvis du vil teste ting lokalt, før du konfigurerer din DNS, kan du tilføje det til værtsfilen på din egen computer, noget som dette:

111.22.33.44 yourdomain.com www.yourdomain.com 

Derefter peger din browser på http://www.yourdomain.com skulle få den til at anmode om siden fra serveren på 111.22.33.44, mens du sender overskriften Host: www.yourdomain.com at fortælle serveren, at den forventer indholdet fra dit domæne, snarere end fra en af ​​de andre, der er hostet på den IP.

 • Så hvordan ville du konfigurere DNS så?
 • @ T9b: Hvis du kører dine egne navneservere, vil du redigere deres konfigurationsfiler. Hvis en anden er vært for din DNS for dig (mere sandsynligt), skal du typisk bruge deres konfigurationspanel. For mere specifikke instruktioner, find først ud af, hvilken DNS-software / vært du bruger, og se efter dens dokumentation.

Medmindre du planlægger at bruge CGI-scripts, skal du slette CGI-mappen helt, skal du rydde din browsercache eller se den ved hjælp af den private browsingtilstand i din browser. Du skal se dit index.html

 • 1 Dette fungerede for mig. Firefox havde hvordan man oprettede en dårlig cache-omdirigering (www.mysite.com fungerede, men mysite.com blev omdirigeret til cgi), så jeg ryddede min historie bare for det domæne, og nu fungerer det fint.

prøv at redigere .htaccess-filen ... opret en .htaccess-fil, hvis den ikke findes, eller tilføj "DirectoryIndex index.php index.html" til den eksisterende .htaccess-fil. Jeg håber, dette skal løse problemet.

Hvilken vært også? Og du kan ikke direkte 'indlæse' et websted som en ip. Du skal bruge dit domæne, da det anmoder om indhold som 'ditdomæne.com', da det søger efter 'dit domænes.com indhold. Når du skriver IP'en i din adresse i din browser, anmoder den om det som din internetudbyders navneserver. Eks. Bell Canada DSL giver noget som dette. 'toronto24.dsa.dsl.bell.ca'. Håber dette hjalp.

 • 1 Du kan indlæse et websted via en IP-adresse, forudsat at webstedet er konfigureret til at fungere sådan.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?