15 klare tegn, din telefon blev hacket

Så der er masser af tjenester til at kontrollere dit websted i alle browsere. Der er mange forskellige scenarier for at teste et websted med / uden css, med / uden javascript, mange forskellige skærmopløsninger og så videre.

Er der en måde at teste et websted mod kendte firewall- og begrænsningsindstillinger på? Vi undrer os over, om en vimeoindlejring og twitter-feed er blokeret, og i bekræftende fald, hvordan de ligner blokeret.

Der er mange typer webfilteringssoftware med deres egne lister, og virksomheder vil tænde og slukke for forskellige kategorier af websteder, uanset hvilken tjeneste de bruger. To, som jeg er opmærksom på, er OpenDNS og Dan's Guardian. Så du bliver nødt til at finde disse tjenester og grave gennem deres sortlister for at se, hvad de blokerer.

En hurtig måde at blokere dem selv på er at redigere din værtsfil (hvis du bruger Windows, er dette c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts, hvis Linux, /etc/hosts) og sæt i linjer som denne

127.0.0.1 vimeo.com 127.0.0.1 www.vimeo.com 

og så videre.

Gør ipconfig/flushdns (windows) eller /etc/rc.d/init.d/nscd restart (Linux) og genstart din browser for at se, hvordan siderne ser ud.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?