Oprettelse af Office.js-tilføjelsesprogrammer

Jeg har over 10 års erfaring med programmering (Windows-baseret) desktop applikationer og hjælpeprogrammer (VC ++, C #, Python). Mit mål i løbet af det næste år er at begynde at skifte til web applikationsudvikling. Jeg vil lære mig selv de grundlæggende værktøjer og teknologier, der kan betragtes som væsentlige til opbygning af professionelle, online, interaktive, visuelt imponerende, datadrevne webapps - den slags, der er beskrevet i Googles nyligt udgivne "Field Guide: Building Great Web Applications" .

Så mit spørgsmål er, hvad er de primære, mest anvendte teknologier, som erfarne fagfolk har brug for i deres værktøjsbælte i de kommende år? Min plan var at begynde at komme op i Javascript, HTML5 og CSS og derefter lave et dybt dyk i ASP.NET og Ajax sammen med SQL DBs. (Jeg var overrasket over ikke at kunne finde en enkelt bog på Amazon med et bredt generelt omfang som dette, hvilket fik mig til at begynde at gætte denne tilgang.)

Så erfarne professionelle: Er jeg på rette vej? Er der nogle skarpe udeladelser på min liste? Eller nogle unødvendige indeslutninger? Jeg vil også byde alle forslag om bøger velkommen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?