Windows opstart- og nedlukningslyde (desktopversion)

I går migrerede jeg mit websted til en ny server. På grund af en konfigurationsfejl relateret til zonefilen var min server nede i cirka 4 timer. (Server returnerede 500-fejl i løbet af dette tidsrum.) Mit websted rangerer ekstremt godt for hundreder af nøgleord og search-bots gennemsøger tusinder af sider hver dag (omkring 3000). Vil 4-timers nedetid føre til et potentielt fald i ranking i den nærmeste fremtid?

P.S: Indtil videre er placeringer gode som normalt.

Der bør ikke være nogen indflydelse på din søgemaskineplacering for et afbrydelse, der varer mindre end 24 timer. Google forstår, at lejlighedsvise afbrydelser er uundgåelige.De indekserer ikke sider eller rangerer dem ikke bare på grund af en enkelt crawlerfejl. Den næste dag skulle Googlebot prøve igen og anmode om de sider, der havde fejl. Hvis den finder siderne, vil din indeksering og placering ikke have nogen problemer.

Det ville være en god ide at se dine gennemgangsrapporter i Google Search Console. Google rapporterer sandsynligvis crawlfejl fra i løbet af denne periode. Du kan hjælpe tingene ved at udløse liveinspektioner af sider, hvor Googlebot fandt fejl.

En afdragsfri periode er grunden til, at Google behandler "404 Not Found" -fejl anderledes end "410 Borte" -fejl. 404 fejl kan skyldes utilsigtet sletning af filer. Google har sagt, at de giver websteder 24 timer til at gendanne filer, inden de tager handling baseret på en 404-fejl. En "410 Borte" -status repræsenterer næsten altid en bevidst fjernelse af en side. Google fjerner sider, der returnerer 410-status, så snart det kan.

Udfald, der varer mere end 24 timer, kan have en alvorlig indvirkning på SEO. Jeg havde et websted, der var nede i cirka en måned. Det tog placering mere end 6 måneder at komme sig efter det.

Det afhænger af, om crawlere forsøgte at besøge webstedet i løbet af den tid. Hvis ikke, så "bemærkede ingen", at dit websted var nede. Selvom en crawler besøgte, har andre muligvis ikke det.

Så der er ingen måde at fortælle, om der vil være en indvirkning eller ej.

  • Forudsat at crawlere stødte på 500 fejl, hvordan kunne den mulige indvirkning være?
  • Der er intet bestemt svar på det. Virkningen afhænger af, hvad de ser, hvor længe de ser det, og hvilken søgemaskine. De fjerner muligvis webstedet, eller måske ikke, eller de kan tjekke igen senere, eller måske ikke, eller de kan gøre noget af en række ting, som vi gør eller ikke kender til.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?