Termux-kommandoer | Android Hacking-værktøjer i TAMIL | Etisk hacking i tamil DEL DEL | Tamil Tech med MF

vi har en app, der kører på heroku. dns-opsætningen er sådan:

En post for domain.com -> heroku frontend ip-adresser CNAME for www.domain.com -> specifikt værtsnavn for vores app leveret af heroku

Vi har også et SSL-certifikat for www.domain.com.

problemet er, at hvis nogen går til https://domain.com/secure_stuff, får de heroku's SSL-certifikat i stedet for vores, hvilket forårsager masser af frygt. Vi kan gøre ting i vores ende for at sikre, at alle vores webadresser peger på https://www.domain.com, men det løser stadig ikke dette specifikke problem.

er der en måde at konfigurere DNS-posten til at omdirigere al roddomænetrafik til www-underdomænet?

Heroku's supportside adresserer den situation, du står over for, hvilket kan hjælpe dig med problemet.

På et par af mine sider løste jeg problemet med flere domæner / nøgent domæne med en positiv sammenligning, dvs. hvis domænet IKKE er www.example.com udfør derefter en permanent omdirigering til www.example.com, da dette tager sig af alle problemer på en meget enkel måde.

RewriteEngine On RewriteBase / RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.example\.com$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://www.example.com/$1 [R=301,L] 

Dette spørgsmål 'Hvad er den bedste måde at omdirigere mit nøgne domæne' adresser ved hjælp af DNS til at løse problemet.

  • heroku-løsningen til dette frarådes faktisk af heroku, som bare bruger en anden SSL-indstilling, som de tilbyder, og A-poster. problemet med det, du foreslår, er, at det stadig sker efter SSL-håndtrykket, hvilket betyder, at hvis nogen fik fat i domain.com/stuff, ville de få en sikkerhedsadvarsel, da omskrivnings ting ikke ville sparke ind endnu.
  • Dette er et dårligt svar og adresserer faktisk ikke det stillede spørgsmål. Jeg tilmeldte mig denne stak, så jeg kunne nedstemme, men desværre har jeg ikke rep.
  • @CodeWizard faktisk tvinger svaret al trafik uden www til www domænet - jeg bruger det til netop dette formål på en række sider. Hvis du stadig mener, at det er et dårligt svar, så sig hvorfor eller hvad fungerer i stedet for at spytte på en andens forsøg på at hjælpe.
  • Spørgsmålet var "er der en måde at konfigurere DNS-posten til at omdirigere al roddomænetrafik til www-underdomænet?" Dit svar bruger omskrivningsmoduldirektiver til at omdirigere trafik. Disse er ikke DNS-zoneposter. Din løsning kan findes rigeligt over hele internettet, selv i skrivende stund og krævede ikke endnu et eksempel. Undskyld at være kræsne, men kvaliteten og relevansen af ​​indholdet på stackexchange betyder noget, i det mindste for mig.
  • @CodeWizard Ja, og der er en potentiel sti til en løsning på Heroku gennem DNS-posten, og denne metode er dokumenteret bedst i Heroku-supportområdet, som er det første link, jeg gav i mit svar. Så fortsætter jeg med at sige, at jeg har brugt omskrivningsmodul til at opnå en arbejdsløsning i lignende, fordi der i betragtning af de beskrevne omstændigheder muligvis ikke er en arbejdsløsning på nogen anden måde - koden, jeg leverede, fungerer med Apache, Apache2 og Nginx, som udgør 75 - 80% af serverne i Heroku.

Dit SSL-certifikat skal dække din www- og ikke-www-version af dit domæne. Fra GoDaddy siger deres Standard SSL, "1 certifikat beskytter www.securemywebsites.net AND securemywebsites.net"

Og i stedet for et CNAME til din www, hvorfor ikke en A-post eller @ til at sende anmodninger til www?

Prøv at bruge en omdirigeringstjeneste med nøgent domæne. Jeg kører min egen EC2-omdirigering for at gøre dette til mine websteder, der kræver det (S3 statisk webhosting for eksempel), og der findes gratis, såsom http://wwwizer.com/naked-domain-redirect

Ret din zone-toppunkt til den IP, de giver dig (En rekord), og når du rammer det nøgne domæne i en browser, bliver du omdirigeret til www. tilsvarende.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?