Sådan løser du Du har annonceringscrawlerfejl, som kan resultere i tabt omsætning 2020 på hindi

Google Search Console fortæller mig, at min startside er indekseret, men det er den eneste. Hjemmesiden har omkring 25 interne links, som alle fungerer korrekt, og ingen af ​​dem vises på fanen "dækning".

HTML fra den gennemgåede side (indekseret HTML) viser alle linkene korrekt.

Hvorfor har det ikke indekseret de interne links, hvis hjemmesiden ser ud til at blive gengivet og indekseret med succes med crawler?

Jeg bruger javascript til at hente indhold via ajax for hvert link, men det burde ikke være et problem, da google bot er i stand til at udføre js i nogen tid nu. (højre?)

Jeg kunne også bruge sitemaps, men jeg vil gerne "rense" og lade crawleren gøre sine ting.

URL er https://www.canadastepbystep.com, hvis det hjælper.

Opdatering: Jeg har løst et tidligere problem (se mit eget svar nedenfor), og nu fungerer alle links som destinationssider. Men stadig det samme problem - i går blev hjemmesiden indekseret igen og samme ting - den indekserede ikke nogen af ​​linkene.

Jeg har lige indset, at alle sammenkædede sider forventer, at en cookie (oprettet på startsiden) gengives korrekt. Googlebot accepterer ikke cookies, så det bryder det hele.

Arbejder i øjeblikket med en løsning.

  • 2 Du skal absolut rette op på det. Det ville forårsage problemer med mere end bare gennemsøgning. Når Google indekserede din dybe side, sendte Google besøgende direkte derhen. Brugere fra søgemaskiner skal være i stand til at lande på en hvilken som helst side på dit websted uden først at se hjemmesiden.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?