Windows 10 - Aktivér / deaktiver søgefelt

Jeg har nogle JavaScript og CSS til at blokere rigtige klik og ting, og alt er på cloudflare CDN, som fortæller mig, hvornår jeg bliver hotlinket.

Er der en måde at stoppe dette på?

Praktisk set kan deaktivering af hotlinking opnås ved at se på REFERER-attributten sendt af webbrowsere og ikke vise billedet, hvis REFERER ikke er godkendt.

Deaktivering, hvis billeder, der gemmes online, er meget sværere. I den ultimative ordning, hvis ting er tæt på umuligt, fordi folk bare kan skærmoptage dine billeder. Ting som JavaScript kan frustrere dette, men ikke forhindre det.

Det kan være teknisk muligt at gøre billederne til videostreams og bruge DRM-teknologi (som Netflix bruger [Widevine]) til at frustrere downloading, men dette er sandsynligvis super dyrt og sandsynligvis giver meget begrænset beskyttelse og en dårlig brugeroplevelse. Husk, at der altid er "Analog hul" - dvs. at tage et billede af skærmen - enten bogstaveligt eller billedligt - hvis nogen er desperate nok.

  • Præcis, og så jeg er lidt indstillet på at designe et unikt vandmærke, har jeg ikke kontrol over min apache-server, fordi jeg er vært for en "destinationsside", så det er flere sider, men en i virkeligheden, jeg prøver stadig at finde ud af hvordan man ikke indekserer visse ting, det er lidt vanskeligt.
  • @johnnyt forstår ikke din kommentar - men er det ikke en mulighed at konvertere destinationssiden til (for eksempel) php og have den proces / switch / filter output?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?