RIP Bolt Action Sniper i Fortnite ... (PATCH NOTATER) Kaos

Jeg har fundet et par artikler, der giver dig mulighed for at tilpasse Facebook-lignende boksen, men det er for det meste kun baggrunds- og kantfarve. Er der en måde at tilpasse tekstfarven på en Facebook-lignende boks? og muligvis slippe af med grænsen?

  • det løser virkelig ikke mit problem / besvarer mit spørgsmål.
  • Aftalt. @JohnConde: Jeg tror, ​​du mente dette spørgsmål i stedet. Maddy: Dybest set vil Facebook ikke rigtig have dig til at tilpasse boksen til meget ud over de muligheder, de giver i deres generator. Det er værd at bemærke, at spørgsmålet, jeg linkede, handler om, hvorvidt tilpasning af boksen er en overtrædelse af vilkårene (det er teknisk set), så selvom linkene der giver forskellige tricks, kan Facebook muligvis have handlet for at stoppe dem fra at arbejde eller måske stadig i fremtiden. FYI.
  • Genåbnet! (5 mere at gå ...)

De eneste muligheder, du kan bruge til at tilpasse Like Box kan findes på denne side: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/

Bortset fra de muligheder, de giver dig, tror jeg ikke, du virkelig skal ændre koden meget, da det kan være i strid med deres brugsbetingelser.

der er ingen måde at tilpasse den lignende boks, der leveres af facebooks websted

hvad du kan gøre er at implementere dig selv en ny komplet boks ved hjælp af javascript API, men funktionerne er begrænsede (ingen måde at opdage, om logget bruger f.eks. kunne lide eller ikke)

Fra stackoverløb https://stackoverflow.com/a/5648870/804087

  1. Få XFBML-kode herfra: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/#
  2. Omdøb fb: like-box til fb: fan
  3. Upload din css-fil på dit websted
  4. Føj disse paramere til fb tag: profile_id = "ID FOR DIN SIDE" css = "http://dit-site.com/css/din-cutom-style.css?1"

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger