Finde HTTP-overskrifter til HTTP-indlæg

Jeg er webudvikler og administrerer en Windows 2008R2 Cloud Instance med IIS 7. Jeg lavede for nylig en opdatering til vores websted, men da jeg besøgte webstedet igen, blev webstedet set med gamle stylinger. Jeg lavede en opdatering (shift + genindlæsningsknap i Firefox) og selvfølgelig webstedet vist som det skulle. Jeg bekymrede mig ikke om det, før min klient havde det samme problem i Safari.

Så mit spørgsmål er generelt, hvordan forhindrer jeg, at dette sker igen, og alligevel har jeg stadig råd til noget caching af vores websted?

Jeg bemærkede, at vi ikke havde oprettet indholdsudløb på vores webserverwebsteder, så jeg har oprettet det, men havde jeg virkelig brug for det?

Jeg har også kigget på Etags, og ærligt talt er det svært for mig at vide, om jeg skal bruge dem eller ej. En kommentar, jeg læste et sted, er der ikke rigtig noget problem med Etags-scenarier i IIS (selv i webfarms) ... men det ved jeg ikke.

Er der nogen, der har forslag, links, info? Tak.

Den nemmeste måde at løse dette på er version navnet på din CSS-fil, f.eks. style-v1.css, øg antallet, når du foretager større ændringer, og du får aldrig dette problem igen.

At have langt fremtidige udløbsdatoer på dine billeder og medier hjælper dine brugere, da de ikke downloader de samme filer igen og igen, mens de gennemsøger dit websted. Både udløbsdatoer og ETags er en del af den bedste praksis for frontend-optimering.

  • Jeg indrømmer dette ville arbejde, men det er bare ... det ville være meget umuligt at styre, komplicerer brugen af ​​et kildekodestyringssystem og sandsynligvis vil nogen bare ødelægge et eller andet sted. For et par år tilbage behandlede jeg (potentielt) problemet på en anden ved at tilføje en forespørgselsstreng, der var bygget op af et tilfældigt tal, der blev genereret internt af den sidste build, og det fungerede (jeg kan ikke huske, at vi nogensinde har haft problemer) , men det var stadig en smerte at klare. Det er "rettelser" som disse, som jeg prøver at undgå.
  • Nå, der er måder at integrere noget som dette i SVN, men det er en af ​​dem, der en gang i en blåmåne er lige så let løst med ctrl + F5.
  • Jeg kan godt lide det link, du lige gav mig ... efter at jeg havde sendt spørgsmålet, troede jeg, at noget med url-omskrivninger måske bare fungerede. Jeg bliver nødt til at sove over det.
  • @JayC Jeg ville være nysgerrig efter at vide, hvad du beslutter.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?