De to marketingkarrierer, der vil knuse det i 2020

Nu kan jeg kun se "Trafikkilder" for "Besøg". Men hvad jeg gerne vil vide, er antallet af "Unikke besøgende" fra hver henvisning. Men når jeg går til "Trafikkilder" - "Henvisninger" fra menubjælken til venstre, viser det kun antallet af "Besøg" En idé? Eller hvis google analytics ikke leverer dette, er der andre lignende værktøjer til det? Tak.

Den samme skærm viser dig % New Visits hvilket giver dig en indikation af, hvor mange af de samlede besøg, der er unikke. Du kan også klikke secondary dimension og tilføj visitor type som viser dig ny vs retur, hvilket igen giver dig en måling til at bedømme unikke.

  • Tak, jeg havde ikke indset, at det kan beregnes med% ny Vsitis. Ser dog ud til at dette ikke virker for mig. På mit websted får de besøgende automatisk en medlemsrolle ved deres registrering. Jeg har indstillet denne medlemsrolle som brugerdefineret variabel (scope-bruger). Mit mål er at finde ud af antallet af besøgende, der har registreret på mit websted pr. Henvisning. Jeg kan groft tælle det ved at bruge% nye besøg, men problemet er for eksempel når en besøgende registrerer sig ved det andet eller tredje besøg. Undskyld, jeg havde ikke nævnt dette ovenfor bare for at gøre spørgsmålet enklere, og netop nu indså jeg dette problem. Enhver idé?
  • @chiba Jeg tror, ​​du får brug for brugerdefineret software til at gøre dette, men det kan muligvis opnås med målsporing - jeg vil foreslå, at du undersøger i den retning
  • Tak fordi du fortale mig det. Og kan du venligt lade mig vide, hvad "målsporing" betyder, er det et navn på software eller noget?
  • analytics.blogspot.co.uk/2011/04/…

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?