Apache 主 配置 文件 概述 - 1 (全局 配置) [LinuxCast 视频 教程]

Jeg har læst adskillige blogs om at slå KeepAlive fra i apache. Da jeg havde tændt det, og en stigning i trafikken, begyndte folk at timere eller måtte vente +10 sekunder på en sideindlæsning. Da jeg slukkede det, blev anmodningerne dog næsten øjeblikkeligt færdige.

Jeg ved, hvordan KeepAlive fungerer, og hvad det gør, jeg vil bare vide, hvorfor jeg nogensinde har brug for det. Hvis jeg bruger CSS-sprites og kombinerer alt mit javascript i en fil med kun 2-3 http-anmodninger til serveren, er det sikkert at få det slået fra?

Hvis du kan levere dine ressourcer meget hurtigt, skal en meget kort KeepAlive-timeout være vejen at gå, eller slet ikke bruge nogen KeepAlive.

KeepAlive er vigtigt, når du vil have mange anmodninger fra den samme klient, men det bliver et problem, hvis du har brug for at betjene mange klienter på samme tid. KeepAlive med SSL er endnu vigtigere, da omkostningerne ved opsætning af en ny SSL-forbindelse er meget høje, især hvis det kun er for en lille mængde data.

Hvis du kun kan levere det, du har brug for i 2-3 anmodninger, vil jeg foreslå, at du holder det kort nok til at få disse anmodninger håndteret. Hvis det stadig ikke fungerer, og andre brugere hænger i lang tid, skal du sandsynligvis overveje noget belastningsafbalancering og en proxy.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?