Snakehips ft. Tinashe & Chance Rapperen 'Alle mine venner'

Jeg prøvede at downloade det blå billede på myheritage.com ved at højreklikke. Men på en eller anden måde får jeg altid billedet med faldskærm, uanset hvor jeg højreklikker i det blå område. Jeg downloadede hele siden i Firefox og åbnede derefter billeder, den blå baggrund manglede. Hvordan har de formået at gøre det? Vil gerne vide metoden.

PS: Jeg gennemgik FAQ for webmastere. SE, der blev ikke sagt noget om eksplicit at nævne et tredjeparts domænenavn i spørgsmålet, så jeg går videre og sender det.

Rediger: Hvordan er billedet over 955M-profiler heller ikke tilgængeligt for download, når vi højreklikker?

Baggrunden for denne side består af flere halvgennemsigtige billeder oven på hinanden. Når du højreklikker på siden og vælger Se baggrundsbillede (eller tilsvarende) får du det billede, der tilfældigvis er det øverste lag på det sted, du klikkede på.

Hvis du klikker tæt på toppen, får du dette billede af en ballon; nær midten får du muligvis denne blå-hvide gradient, og i bunden får du dette billede af mennesker på et felt.

Jeg tror ikke, der er noget bevidst forsøg på at forsøge at forhindre brugere i at downloade de involverede billeder her, selvom bestemt nogle steder gør Brug gennemsigtige baggrundsbilledlag for at forsøge at gøre det vanskeligere at gemme billeder.

Ps. Silhuetterne over "955M-profiler" er en del af denne CSS-sprite, som jeg fandt ved at inspicere elementet i Firebug.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?