BITLAND PRO UNLIMITED REFFRAL HACK TRICK NONEED ROOT MINING WEBSITE

Jeg kiggede lige i min bug tracking-software og bemærkede mange fejl på klientsiden, der ser sådan ud:

SecurityError SecurityError (DOM Exception 18): Blocked a frame with origin 'https://example.com' from accessing a frame with origin 'https://staticxx.facebook.com'. The frame being accessed set 'document.domain' to 'facebook.com', but the frame requesting access did not. Both must set 'document.domain' to the same value to allow access. https://example.com/path:1:368 hasPasswordField_ https://example.com/path:1:499 hasPasswordField_ https://example.com/path:1:173 findPasswordForms https://example.com/path:10:27 global code 

Det gør min hjemmeside ikke har nogen JavaScript med navngivne funktioner findPasswordForms eller hasPasswordField_. Så ser et script fra Facebook på mit websteds DOM og forsøger at finde adgangskodefelter?

  • Jeg tror, ​​det er noget at gøre med deres API-godkendelse.
  • Fejl på klientsiden skyldes ofte browserudvidelser, som brugerne har installeret. Det kan have noget at gøre med det.
  • Jeg arbejder igennem det samme problem lige nu, min er med en Stripe iframe selvom det ikke er specifikt for Facebook. Jeg har kun været i stand til at reproducere det på iOS med Chrome. Som @StephenOstermiller sagde, tror jeg, det har at gøre med Chromes autofyld.

Dette var en fejl i iOS-autofyld-implementeringen: https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=709132

Problemet i Chrome blev løst, så efter opdatering af din browser til den senest tilgængelige version, skulle fejlene forsvinde.

Jeg har fundet dette problem ofte med funktionen til automatisk udfyldning af adgangskode til Google Chrome. Hvad der synes at ske, er, at en Facebook-konto har haft adgangskoden gemt i Chrome. Årsagen til, at dette muligvis dukker op for dig, kan være, hvis du har aktiveret facebookfunktioner til dit websted, såsom deres sociale plugins, chrome opdager muligvis, at facebook er på siden og forsøger at se, om der er et adgangskodefelt at forudbestille den gemte adgangskode.

Jeg tror ikke, det er noget at være særlig bekymret for, og det er usandsynligt, at det påvirker klientsidens ydeevne. Fejlsporing på din klientside skal samle fejlene, da de udløses på et barn iframe på din side.

  • Dette var en fejl udløst af implementeringen af ​​autofyld på iOS. Det er rettet. Se mit svar for mine detaljer.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?