Sådan tilføjes URL-sporingsparametre til dine Facebook-annoncer

Jeg bygger et sted, der viser butikker. Hver butikside har to faner: butiksinfo og anmeldelser. Det er en side, hvor jQuery gemmer / viser den rigtige del af indholdet. Ud fra et rent SEO-synspunkt, hvad er den bedste måde at tildele URL'er til disse to faner?

  1. example.com/shopX/info og example.com/shopX/reviews
  2. example.com/shopX#info og example.com/shopX#reviews
  3. eller skal jeg bare have 1 URL example.com/shopX, der viser butiksoplysningerne og har anmeldelserne tilgængelige ved at klikke på fanen 'anmeldelser'

Jeg ved, at Google frem til 2016 foretrak (1), da indhold skjult under faner ikke rigtig blev indekseret. I øjeblikket indekserer det indhold under faner, hvilket kan antyde, at (1) straffes, da de to webadresser faktisk tjener det samme indhold - bare med en anden del synlig - hvilket gør (3) til den bedre mulighed. Endelig ser (2) lidt grimere ud, men jeg overvejer virkelig kun SEO :)

Hvad er det rigtige 2017-svar på dette spørgsmål?

Jeg vil sige, at du skal overveje anvendelighedsaspektet meget.

SEO:

  • Den eneste gang, du måske vil have en separat webadresse til info og gennemgang, når du vil overvåge ydeevnen for den ene mod den anden.
  • Generelt kan information og gennemgang sidde på den samme side, og generelt vil du ikke have meget placering på den separate gennemgangsside, så jeg vil sige at holde den på samme side med ankerlink.
  • Google gør et relativt godt stykke arbejde med at læse jQuery-indhold (Skjul / Vis) osv.

Du vil heller ikke have infoside med meget begrænset info og en separat side til gennemgang (involveret belastningstid).

Så der er ikke meget problem for så vidt angår SEO ins, og jeg vil opfordre dig til at tænke over brugergrænsefladen og anvendelighedsaspektet mere her.

  • Med hensyn til brugervenlighed / brugergrænseflade: Jeg vil bruge historikken () -funktionen til dynamisk at ændre webadressen, når en bruger navigerer fra den ene fane til den anden. Så der vil ikke være nogen sideindlæsning involveret, når man flytter fra den ene fane til den anden. Så for mig er det virkelig et SEO-eneste spørgsmål. Jeg tager fra dit svar, at (3) og (2) er de bedste muligheder her for at få en bedre placering for den enkelte 'samlede' side example.com/shopX?
  • Årsagen til, at jeg sagde at overveje anvendelighedsaspekt, fordi der ikke er noget problem, om du holder faner på samme side eller indlæser en anden URL. Opbevaring i en vil blive anbefalet. God webstedsstruktur med bedre overvejelse af brugervenlighed hjælper SEO, og det er derfor, jeg sagde, at du enten ikke har noget problem og tænker på brugervenlighed.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?