Good Charlotte - I Just Wanna Live (Video)

Jeg ejer et domæne "adjectivetopica.com". Jeg har en side, "Adjektiv TopicB" på url "http: adjectivetopica.com/adjective-topicb", der konsekvent rangerer i top 2 for en google-søgning af "Adjektiv TopicB" og lignende modifikatorer af TopicB. Mere end 90% af trafikken på domænet kommer fra denne ene side. Jeg rangerer ikke i top 100 for "TopicB" alene og forventer ikke at.

Jeg udvikler en tjeneste på et nyt domæne "mysaasapp.com". Ud over tjenesten vil dette nye domæne have blogindhold og andre artikler, der er relateret til "Adjektiv TopicB".

Jeg vil gerne flytte den højtstående side til "mysaasapp.com/blog/adjectivetopicb". Jeg kan gøre dette og opsætte en 301-omdirigering.

Hvis jeg gør det, skal jeg lade indholdet være nøjagtigt som det er? Kan jeg ændre noget af indholdet på siden og henvise til saunaer og andet relateret indhold på webstedet? Vil dette gøre negativ indflydelse på placeringen?

Er der en bedre måde at flytte den på, der fører trafikken til saas op-siden og opretholder søgningen?

301 Permanent omdirigering fortæller Google og andre søgemaskiner, at siden er flyttet. Det er ikke længere på URL'en, der returnerer 301-status, men ved den nye URL omdirigeret til.

For søgemaskiner fortæller dette effektivt Google, at links til den gamle URL svarer til den nye. Dette er den diskutabelt mest betydningsfulde komponent, der bestemmer placering, men er ikke den eneste. En ændring i domænet har en vis indvirkning, så du muligvis ikke får nøjagtigt den samme placering. Da dette er Side rank, elementer på siden har også indflydelse på placeringen, det er fordi mens links giver en indikation af popularitet, bruges indholdet på en side som en indikator for relevans.

Når du har ændret indholdet på din side, risikerer du at påvirke relevansen af ​​din side for nogle nøgleord, så sørg for at enhver ændring, du foretager, er godt for dine læsere og SEO, nøgler sidestruktur, nøgleord, indhold så tæt på originalen som muligt.

Forhåbentlig har du Analytics-opsætning på den gamle og nye side, så du kan overvåge. Da noget SEO er svært at forudsige, skal du gøre tingene i små trin. Flyt siden, som den er, og overvåg trafik over en måned (mindst en uge, hvis du har et websted med høj trafik). Skift det derefter og overvåg trafik, hvis du ikke havde noget fald efter 301 og har en efter ændringen, så ved du hvad der forårsagede det. Hvis ingen kan ses, er dine ændringer sandsynligvis gode.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?