Hvad er søgemaskineoptimering?

Vi har dette websted, der hedder Vialogues (Video + Discussion webbaseret applikation).

https://vialogues.com 

Det har eksisteret i nogen tid på internettet, og vi har også indsendt sitemap.xml til søgemaskiner. Når vi søger på Google eller Bing eller Yahoo ved hjælp af nøgleordet Vialogues, får vi imidlertid resultater af nøgleordsdialogerne og denne meddelelse:

viser resultater for dialoger, søg i stedet efter vialogues.

Jeg spekulerer på, om det er muligt at angive webstedet, uden at søgemaskinen foreslår "at vise resultater til dialoger, i stedet søge på vialogues"?

Søgemaskiner som Bing eller Google bygger stavekorrektionstabeller baseret på brugsfrekvens - dit udtryk, Vialogues, begge bruges for sjældent til at blive behandlet som et "muligvis korrekt" udtryk og er for tæt på et meget populært "korrekt" udtryk og behandles derfor som en sandsynlig fejl.

Desværre er der ikke meget, du kan gøre her - dine valg er at enten:

  1. Skift navnet på dit websted til et, der ikke ligner en stavefejl i et almindeligt ord
  2. Få nok popularitet til, at dit udtryk anerkendes som et "korrekt" udtryk
  • 3 For et eksempel på ovenstående kan du prøve at skrive "kan jeg have cheezburger" i søgefeltet. Jeg mener, at google ikke foreslår en rettelse i dette tilfælde, fordi cheezburger-webstedet findes, og er meget populært. Overvej også, hvordan "v" og "d" tasterne er tæt på hinanden i et qwerty tastatur.
  • Ja, søgemaskiner tager sandsynligvis også sådanne ting i betragtning i deres staveafstandsmetrik
  • Bedre endnu, prøv "kan jeg have zheeaburger" - det korrigeres til "kan jeg have cheezburger" og endda auto-søgninger efter det :)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?