På side SEO-kursus: Sådan bruges 301-omdirigering | Urdu / Hindi-vejledning

Fra hvad jeg forstår, hvis jeg konfigurerer en 301-omdirigering til:

www.joe.com > www.bill.com

Så når folk navigerer til www.joe.com de vil blive sendt til www.bill.com.

Dette giver også søgemaskiner mulighed for at overføre sideplaceringen.

Mit spørgsmål er hvad med folk, der finder mit firma ved at skrive det i søgemaskiner, da de i øjeblikket har skrevet 'Joe', www.joe.com ville være det første resultat.

Har jeg ret i at tænke, hvis søgemaskiner fjerner mit gamle sted fra indekset, og folk søger efter 'Joe', så har de ingen måde at finde mit nye sted på? I dette tilfælde af ændring af firmanavn og ændring af domænenavne ville det være bedre ikke at omdirigere 301 og i stedet dirigere brugere til det nye websted ved at klikke på et link på det gamle websted?

Jeg tror ikke, du har nogen mulighed, men at implementere en 301-omdirigering fra det gamle til det nye domæne. Dette er obligatorisk for at bevare SEO fra det gamle websted / domæne. Hvis du ikke gør det, starter du i det væsentlige fra starten med hensyn til SEO.

I dette tilfælde, hvor virksomheden er blevet omdøbt, og du stadig vil beholde rangordningen for det gamle navn (forståeligt nok), ville jeg oprette en artikel (linket fra hjemmesiden - og inkludere gamle navn i linket) på det nye websted, der forklarer varemærkeændringen, og vigtigere, inkluder det gamle navn tydeligt i indholdet. Når dette først er indekseret (og det gamle navn var tilstrækkeligt unikt), skal du stadig finde i søgemaskinerne til det gamle navn.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?