E-handelsemne 149 på urdu og hindi af DigiSkills: H1- og H2-tags

På en side på min webside har jeg en liste over ALLE produkterne på mit websted. Denne liste vokser hurtigt, og jeg undrer mig over, hvordan man styrer den ud fra et SEO-synspunkt. Jeg tilføjer kort en titel til dette afsnit og giver det et H1-mærke.

I øjeblikket er navnet på hvert produkt på denne liste ikke h1,2,3,4, det er netop stylet tekst. Men jeg var på udkig efter at lave disse h2,3,4.

Spørgsmål:

 1. Er brugen af ​​h2,3,4 på disse listeelementer dårlig form, da de skal bruges til indhold snarere end alle links?

 2. Jeg overvejer at begrænse denne hovedliste til kun 8 emner og bruge h2-tags til hvert navn. Gør du dette vil dette have en negativ eller mulig indflydelse overalt.

 3. Jeg kan oprette et script, der tæller de første 8 emner på listen. Disse 8 får h2, og efterfølgende får h3 (alle stylet ens).

 4. Hvis jeg tilføjer h-tags, skal jeg bare lægge på produktets navn eller ydersiden af ​​et tag og derfor samle alle oplysninger.

 5. Har nogen været i en lignende situation som denne, og i så fald så de virkelig nogen væsentlig forskel?

 • Hvordan ser jeg højttaleren i et gittermønster?
 • Bare for at dobbelttjekke, bruger du HTML5? Semantikken i overskrifter har ændret sig en hel del i HTML5 og vil påvirke, hvad råd giver mening.

DisgruntledGoats svar er godt, men jeg vil gerne tilføje et svar på et spørgsmål, du har burde have spurgt: Hvordan kan jeg lade Google genkende ting som produktnavne på mine sider?

Der er faktisk flere måder at gøre det på, men den, jeg vil anbefale, er mikrodata. For eksempel til dit websted kan du bruge skemaerne Produkt og tilbud fra schema.org, noget som dette:

 
itemscope itemtype = "http://schema.org/Product"& gt
itemprop = "billede" width = "173" height = "130" alt = "" src = "images / small / TANNOY-V4.jpg">
itemprop = "navn"> itemprop = "brand"> Tannoy V4
itemprop = "aggregateRating" itemscope itemtype = "http://schema.org/AggregateRating"> Femstjernet vurdering <meta itemprop='ratingValue' content='5'>
itemprop = "tilbyder" itemscope itemtype = "http://schema.org/Offer"> Nu £280
Spar £ 70

(Hvis dette eksempel ser HTML ud, er det fordi jeg greb det fra dit websted og bare tilføjede bitene i fed skrift.)

Når det er sagt, mens markering af emner på lister ikke burde skade, hvad du virkelig skal gøre er at tilføje denne form for mikrodatamærkning til de enkelte produktsider. På den måde kan Google bruge det til at generere rich snippets til dine sider, når de vises i søgeresultaterne. For mere information, se Kom godt i gang med schema.org.

 • Jeg har lavet så mange stykker, at jeg aldrig har haft chancen for at sætte mig ned og læse om dette skema. Dette giver virkelig mening, gør det ikke ... vil se på det nu! tak igen @Karonen
 • Meget interessant! Åbnede en helt ny måde at tænke på nu! Jeg ser, du har sat '<meta itemprop='ratingValue' content='5'>'Betyder det, at jeg på class = "listItem" skal sige, hvad' bestRating 'og' worstRating 'er?
 • Så lige op på denne support.google.com/webmasters/bin/… Jeg tror muligvis, at jeg skal bruge denne kode for at vise værdien af ​​den bedste vurdering <meta itemprop='bestRating' content='5'> korrekt?
 • Ifølge schema.org/AggregateRating er de bedste og værste ratings standard henholdsvis 5 og 1.
 • ah ok jeg ser, undskyld var ikke så klart, da jeg første gang så det. Så for detaljesiden (soundplaza.co.uk/speakers/1/tannoy-v4#) vil jeg bruge beskrivelsen til beskrivelsen, anmeldelser / funktioner, specifikationer, levering, sælgerinfo, eller skal jeg bare holde den til anmeldelser / funktioner og beskrivelse? og derefter URL til linket til siden?

Du overvejer massivt dette, og det meste af det, du foreslår, vil gøre lidt eller ingen forskel.

Der skal være et H1-tag pr. Side, hvilket er sidens hovedtitel, f.eks. "Højttalersystemer".

Derefter skal hver H2 adskille sektioner. I dit tilfælde kan du bruge en H2 til navnet på hvert produkt (bare navnet, ikke hele listeblokken).

Lavere overskrifter bør kun bruges, hvis du yderligere deler underafsnit er sjældnere i praksis.

For at besvare dine spørgsmål mere direkte:

 1. Ja, det er dårlig form.
 2. Dette er den rigtige måde at gøre det på, selvom du ikke behøver at begrænse til 8. Der forventes generelt ca. 20-30 emner pr. Side.
 3. Spild af tid.
 4. Bare navnet som angivet ovenfor.
 5. Det gør ikke nogen stor forskel. H1 er vigtigst, H2 kan have lidt vægt, men efter det er der ingen forskel.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?