#PrestaShop Geo ip Addon #Demo #Video | #ModuleBazaar

Jeg ejer i øjeblikket hjemmesiden www.xyz.com. Webstedet har en underkatalog for hvert af de 3 mållande: .../en-US/ (Forenede Stater), .../es-MX/ (Mexico) og .../es-DO/ (Dominikanske republik). Jeg har to hovedspørgsmål til denne opsætning:

I øjeblikket er det vigtigste domain/root (xyz.com) indeholder et tomt index.php fil, men jeg vil gerne have, at en bruger omdirigeres til et af underkatalogerne baseret på deres regionale placering. Hvad er den bedste måde at opnå dette på? Jeg har set på ved hjælp af browsersprogbaseret omdirigering, men hvordan ved jeg, om jeg skal lede en bruger til MX- eller DO-webstedet, hvis browsersproget er indstillet til spansk? Er der en måde at registrere en brugers geografiske placering på?

Desuden er de 3 websteder praktisk talt identiske, bortset fra at de alle har 3 unikke farveskemaer, og det amerikanske websted er på engelsk, mens MX- og DO-siderne er på spansk. Mit problem er, at jeg mener, at GoogleBot straffer / forbyder mit websted, fordi den spanske tekst på MX- og DO-siderne er næsten identiske og således er markeret som duplikater / spam. Er der en måde at undgå dette på?

  • Hvis MX- og DO-siderne er næsten identiske, hvad er formålet med at have 2 forskellige steder? Jeg tror, ​​at vi har brug for at vide lidt mere om forskellene eller formålet med denne geografiske snarere end sprogbaserede segmentering.
  • Jeg har dem som to forskellige steder, for selvom teksten er den samme, er billederne forskellige. Og i fremtiden kan teksten muligvis også ændres.
  • Kunne du uddybe det? Hvorfor / hvordan er billederne forskellige? Og hvordan ville teksten udsættes? Hvorfor udsættes teksten i fremtiden (hvorfor ikke nu)?
  • Grundlæggende vil virksomheden operere på hvert af stedene med indhold skræddersyet til hvert sted. Imidlertid er webstedet lige lanceret, så de er meget ens.

Som svar på dit sidste spørgsmål siger Google

Websteder, der leverer indhold til forskellige regioner og på forskellige sprog, skaber undertiden indhold, der er det samme eller lignende, men som er tilgængeligt på forskellige webadresser. Dette er generelt ikke et problem, så længe indholdet er for forskellige brugere i forskellige lande. Vi anbefaler på det kraftigste, at du leverer unikt indhold til hver enkelt brugergruppe, men vi forstår, at dette ikke altid er muligt. http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=da&answer=182192

Så i dette tilfælde skal du implementere 'rel-alternate-hreflang' for at fortælle Google, at du har lignende indhold på samme sprog, men det er til et andet land.

rel-alternativ-hreflang

Hurtigt eksempel:

Da du har flere alternative webadresser, der er målrettet mod brugere med det samme sprog, men på forskellige steder, har du specifikke webadresser til spansktalende i Mexico (es-mx), Den Dominikanske Republik (es-do), men du vil have engelsktalende fra USA for at se din amerikanske engelske side (en-us) og for din automatisk omdirigerende startside, skal du også tilføje en kommentar til hreflang-værdien "x-default". I dette tilfælde kan du kommentere denne klynge af sider ved hjælp af en Sitemap-fil eller ved hjælp af HTML-link tags som denne:

<link rel=”alternate” href=”http://www.xyz.com/es-DO/” hreflang=”es-do” /> <link rel=”alternate” href=”http://www.xyz.com/es-MX/” hreflang=”es-mx” /> <link rel=”alternate” href=”http://www.xyz.com/en-US/” hreflang=”en-us” /> <link rel=”alternate” href=”http://www.xyz.com/” hreflang=”x-default” /> 

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger