Windows 10 og 8.1 Fil- og mappetilladelser (ACL) Vejledningsvideo

Jeg har en Linode-forekomst af Ubuntu 10.4 ved hjælp af LAMP-stakken til at være vært for en forekomst af Magento og et par andre ting. Jeg har i øjeblikket Magento oprettet på: http://123.459.780.123/magento.

Når jeg anvender mit domæne ved hjælp af Linode-værktøjerne, kan jeg anvende det, så jeg kan få adgang til Magento-webstedet på: http://example.com/magento.

Jeg vil gerne være vært for flere websteder, så jeg kan have /magento, /mysiteog /aclientsite alle hostes under Apache, men har domæner, der løser disse stier, så roden til de enkelte websteder er dem, så jeg kan have http://exampleA.com, http://exampleB.com og http://exampleC.com.

Jeg har gjort dette før jeg brugte værktøjer i GoDaddy, men aldrig kun bruger Ubuntu og SSH-adgang. Kan nogen forklare, hvad jeg skal gøre for at pege domæner til mapper i Apache?

Jeg er ikke fortrolig med Linode, men alt hvad du skal gøre er at pege alle domænerne på serverens IP-adresse og lade de resterende være tilbage til Apache Name-baseret Virtual Host-håndtag, noget som dette:

NameVirtualHost *:80  ServerAdmin ... DocumentRoot /var/www/html/magento ServerName magentosite.com ServerAlias www.magentosite.com ErrorLog logs/magentosite.error_log  AllowOverride all Order Allow,Deny Allow from all    ServerAdmin ... DocumentRoot /var/www/html/aclientsite ServerName aclientsite.com ServerAlias www.aclientsite.com ErrorLog logs/aclientsite.error_log  AllowOverride all Order Allow,Deny Allow from all   

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?