THE SCOTTS, Travis Scott, Kid Cudi - THE SCOTTS (Audio)

Jeg lavede en fuldstændig omskrivning af en webside. Den tidligere version blev lavet i PHP, og hele URL-skemaet var sådan:

domain.com/?p=subpage 

Den nye webside er bare et par .html filer (det er en statisk webside). Dette betyder, at enhver form for forespørgsel

domain.com/?p=subpage 

vil gengive det samme index.html indhold. Dette får Google til at straffe mig for duplikering af indhold.

Jeg uploadede et sitemap, der ikke indeholder disse webadresser, før websiden blev indekseret, men det forhindrede ikke Google i at indeksere det gamle affald.

Jeg bemærkede, at der i Google webmasterkonsol i afsnittet URL-parametre er en regelmatchning p. Desværre giver konsollen mig ingen måde at slette den på.

Hvad er det bedste, jeg kunne gøre i denne situation?

  • "Dette får Google til at straffe mig for duplikering af indhold." - Jeg synes "straffe" er lidt hårdt. Hvad der sandsynligvis vil ske er, at Google kan indeksere begge webadresser og blot returnere den ene eller den anden i SERP'erne. Google udsteder ikke en "straf" som sådan. Enhver "straf" kommer fra at have ændret URL'en og ikke omdirigere trafik fra den gamle URL til den nye.

Når du klikker på Configure URL parameters i URL parameters sektion af Google Webmasterkonsol, skal du være i stand til Edit og så No: Doesn't affect page content (e.g. tracks usage) ? p-parameteren. Det vil være et stærkt signal til Google om at stoppe med at tage? P-parameteren i betragtning.

En yderligere foranstaltning kan være at tilføje en <link rel='canonical'> med den rigtige URL til siden (så uden? p), bare for at fortælle Google, at dette er den nøjagtige URL, du ønsker.

  • Men siden, der vises som domain.com og domain.com/?p=foo er den samme html-fil, så selvom tilføj <link rel='canonical'>, det vises på dem alle

Hvis jeg forstår dit spørgsmål korrekt, hvad var der engang /?p=example-page nu ville være /example-page.html.

Hvis det er rigtigt, er det bedste at omdirigere de gamle parametersider permanent til deres respektive .html versioner, så:

/?p=aboutme -- 301 > /about-me.html /?p=prices -- 301 > /prices.html 

Og så videre.

Dette forhindrer duplikationsproblemet. Det informerer søgemaskiner om, at den gamle side er blevet erstattet, hvilket får den gamle side til at blive fjernet fra søgningsindekser, og "SEO-værdien" overføres til de nye sider.

Det sikrer også, at direkte trafik (f.eks. Fra browserbogmærker og eksterne links) til gamle sider videresendes til de nye.

Dette er den metode, der anbefales i Googles guide til webstedsbevægelser med URL-ændringer.

  • Problemet er, at standardsyntaxen for omdirigeringer i .htaccess ser ikke ud til at gøre noget (til test brugte jeg en 302 midlertidig omdirigering): Redirect 302 /?p=galeria http://example.com/gallery.html

En enkel løsning er at lade søgemaskinerne gennemgå webadresserne, der peger på websiderne med samme indhold. Marker dem bare som 'DUPLIKATER' ved hjælp af rel = “canonical” element, 301-omdirigering eller URL-parameterhåndteringsværktøjet. For at undgå for meget gennemgang af dit websted skal du justere indstillingen for gennemgangshastighed i Search Console. Kopieret indhold på et websted straffes ikke, medmindre Google ser ud til, at duplikationen har til hensigt at manipulere søgemaskinens resultater. I dette tilfælde indekserer Google den bedste version af indholdet i SERP'er.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?