Google Store præsenterer den daglige special

Jeg laver en helt ny mobil version af et af mine websteder. Og jeg har besluttet, at den måde, jeg vil navigere på, er at have 'hamburger'-knappen, der får hele siden til at glide til højre og afslører en liste med navigationslink nedenunder.

Så jeg tænkte, at jeg havde hovedindholdet af hver sideindlæsning normalt, men jeg ville have javascript til at indlæse nav-indholdet separat, når hovedsiden var indlæst. På den måde kunne det caches separat og ikke behøver at blive indlæst på hver sideindlæsning (faktisk tænkte jeg også på at bruge html5 weblager til at indlæse dataene og holde dem indlæst i en dag eller deromkring, men det er sekundært).

Hvad jeg sidder fast i er, hvordan jeg kan få hele det primære indhold til at glide til højre og afsløre, hvad der er under det uden at ændre bredden eller noget lignende. Jeg tror på en måde er det en ret simpel effekt. Det blev foreslået, at jeg kunne bruge CSS-animation udløst med JS. Jeg kan godt lide enkel kode, og det lyder som om det vil være simpelt, men jeg er ikke sikker på, hvordan jeg skal udføre det.

Desværre har jeg ikke et eksempel på en webapp til at vise dig. Hvis du har problemer med at forestille dig, hvad jeg forklarer, er der en indbygget App Store-app, der har en meget lignende slags navigation, som jeg prøver at efterligne: https://itunes.apple.com/us/app/wcvb -newscenter-5-boston / id501410335? mt = 8 Bemærk: Jeg har intet at gøre med den app eller det selskab overhovedet, jeg kan bare lide den måde, hvorpå deres navigations 'hamburger' -knap glider deres indhold til højre for at afsløre navigation. De har også deres navigation glider lidt også i denne transaktion. Det ville jeg ikke gøre. Jeg tror, ​​at mit indhold vil se bedst ud, hvis navet er løst og fuldstændigt dækket af hovedindholdet og afsløret, når du klikker på navigationsknappen.

  • Jeg har arbejdet på et system fra bunden. Det har nogle grundlæggende funktioner, men er stadig buggy. Når det fungerer rent, sender jeg koden.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger