Reparer Windows 10 ved hjælp af automatisk reparation

Jeg skal liste hver by i en stat (for eksempel Californien) sammen med en enorm liste over bilforhandlere pr. By. Hvordan gør jeg dette på en side uden at ligne en link-farm / spam-side til slutbrugere?

Du er nødt til at gøre noget ved din SEO-lingo, synes jeg.

Du betragtes ikke som en linkfarm, fordi du ikke opretter en linkfarm. En linkfarm er et netværk af websteder, der er bygget til det specifikke formål at støtte linkets popularitet på et andet websted eller andre websteder. En mappe er ikke en linkfarm, medmindre den er bygget til det formål, som din ikke er (antager jeg).

En spam-side er bare en ubrugelig definition i SEO-termer, da den ikke har nogen reel betydning. Men at antage, at det betyder, at du på en eller anden måde bruger dit websted til at manipulere søgemaskinerne, så har du det godt, fordi du ikke gør det, ikke? Der er utallige mapper, der er derude, hvad du laver uden problemer, så hvorfor ville du være anderledes?

Hvis du mener spam-side fra et menneskeligt perspektiv, så udfyld ikke den side, hvilke skøre annoncer og lignende. Gør det til en nyttig og nem at bruge liste. Det er det nøjagtige modsatte af, hvad en spammy side ser ud.

Så gå videre og opbyg denne mappe, og få succes. :)

  • Tak skal du have. Jeg ved faktisk præcis, hvad disse udtryk betyder, men jeg skulle have præciseret, hvordan jeg mente det. Ja, jeg mener fra et menneskeligt perspektiv. Det er svært at få en rigtig liste over links at vise, og det er nemt at ligne spamindhold.
  • Hvis det er organiseret og let at bruge, ser det ikke spammy ud.

Du kan prøve nogle open source-linkmapper. De er forud lavet til det, du prøver at gøre, og kan spare dig for besværet med at undgå et bestemt udseende.

  • Det er en idé, men katalogdelen af ​​mit specifikke projekt er kun en mindre del af webstedsopbygningen. Det er ikke et bibliotek, der skal føjes til, det er et bibliotek udelukkende til navigationsformål.

Brug JavaScript for at gøre det lettere at navigere. Brug af en gigantisk liste, selv ved hjælp af relative links i HTML, ville gøre den ikke brugervenlig.

JQuery er et godt bibliotek at pusse op på, en masse super lette genveje til at skjule / vise data.

Min anbefaling ville være at bruge et header-bibliotek først, og ved klik ville det vise eller skjule de oplysninger, der vedrører det (Liste over byer. Derefter klikker du på en by, og det viser alle bilforhandlere i den by. Du kan inkludere grafik og sådan for at få det til at se rigtig godt ud.

  • Dette er den ultimative plan, men jeg tror stærkt på at opbygge et websted, der er fuldt funktionelt og anvendeligt UDEN brugen af ​​JS som en krykke. Vi bruger helt sikkert jQuery, men jeg vil først få webstedsstrukturen og designet ned som HTML :)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?