Hvis du lægger () i mel, kan det tåle over 10.000 ℃

Jeg har et websted til fotodeling. Jeg indsatte det kanoniske tag i header (jeg har fælles header-sektion for hver side) på indekssiden. men alle sider viser det samme tag.

Hvordan kan jeg implementere kanoniske mærker på hver side?

  • 1 Hej der. Først og fremmest, hvorfor vil du have et kanonisk tag på hver side? Det kanoniske tag bruges kun til at fortælle Google, hvilke sider der er duplikatindhold. Er alle dine sider duplikatindhold? For det andet skal du normalt tilføje et stykke kode til hver side på dit websted via PHP
  • @michaeld det er meget almindeligt at have kanonik på hver side. Canonicals på den kanoniske side, der peger på sig selv, er bare fine. Så hvis der er almindelige problemer, der forårsager duplikatindhold, såsom parametre, der føjes til URL'en, er du dækket.
  • For at løse dette problem skal du fortælle os mere om dit websted. Hvilket software og programmeringssprog bruger du? Hvordan vil du bestemme, hvor de kanoniske tags skal pege?
  • Du kan redigere spørgsmålet for at tilføje yderligere oplysninger.
  • Det er sandt Stephen, du kan kanonisk selv. God pointe

Rediger: Hvis du vil bruge kanonisk på hver side, kan du gøre det med Google Tag Manager.

Der er ingen mening med at bruge kanonisk tag blandt hele webstedet. Du skal kun bruge det på sider med duplikatindhold.

For eksempel, hvis du har http://example.com og http://example.com/index.php, skal du tilføje følgende tag i sideoverskriften på index.php.

<link rel='canonical' href='http://example.com' /> 

Søgere kasserer http://example.com/index.php version. Hvis du har http://example.com/products og http://example.com/poducts/sorted, skal du tilføje på begge sider:

<link rel='canonical' href='http://example.com/products' /> 

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?