Sådan gendannes og repareres beskadiget Excel-fil

Jeg har nogle filer i min / www / bibliotek. Er det rigtigt, at resten af ​​filerne nu er "beskyttet mod offentligheden" ved blot at sætte et index.html i den mappe? Kunne en uden for hacker stadig tvinge katalogoplysninger eller få adgang til disse filer? Hvordan ville de gøre det, hvis det var muligt?

Jeg er opmærksom på måderne til at gøre mit filsystem sikkert, men jeg spekulerede på, i hvilket omfang det gør det lige at sætte en indeksfil har til at beskytte filer / katalogliste.

Hvis du bruger apache, og du har angivet en indeksfil (som er til stede), er der ingen måde at narre apache til ikke at bruge indeksfilen. Det vil simpelthen forårsage en 404.

Nogle rammer sætter en index.php fil til hver enkelt mappe med så lidt indhold som dette:

<?php // silence is golden  ?> var13 ->

Den enkle grund til faktisk at lægge en fil er, at selvom de fleste (95%) webservere derude er apache, er der et par, der ikke er. Et par af disse understøtter ikke .htaccess-indstillinger, der ofte bruges til at nægte bibliotekliste.

Katalogvisningen, du ser, er sandsynligvis forårsaget af option Indexes mulighed på dit websted, og deaktiveres let ved at fjerne det helt eller oprette en .htaccess fil med følgende indhold:

Options -Indexes 
  • Faktisk er mere som 65% Apache.
  • 1 @Ladadadada ikke længere news.netcraft.com/archives/2017/07/20/…

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger